Hvordan Man Laver En Balance I Rubler

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Balance I Rubler
Hvordan Man Laver En Balance I Rubler

Video: Hvordan Man Laver En Balance I Rubler

Video: Hvordan Man Laver En Balance I Rubler
Video: Held og lykke talisman bringer problemer!? Du kan ikke tage en andens! 2024, April
Anonim

Nogle forældede takstplaner fra mobilfirmaet "Beeline" har dollar kontante betalinger. Dette er ikke altid praktisk for abonnenten. Når du har gennemført enkle trin, kan du gå til rubelbalancen.

Hvordan man laver en balance i rubler
Hvordan man laver en balance i rubler

Er det nødvendigt

  • - telefon;
  • - adgang til Internettet
  • - penge;
  • - pas
  • - kommunikationskontor for virksomheden "Beeline".

Instruktioner

Trin 1

Overgangen fra dollar til rubelafregningssystem er umulig uden at ændre toldplanen. Tjek oplysningerne for alle tilgængelige Beeline-takster på operatørens officielle hjemmeside på Internettet. For at gøre dette skal du vælge fanerne: "Mobil kommunikation" og "Alle takstplaner".

Trin 2

Når du har valgt den mest optimale takstmulighed for opkald foretaget i "Beeline" -systemet, skal du ringe til nummeret på din telefon: 06740070 og følge systemets instruktioner. Du skal have et tilstrækkeligt beløb på din konto for at oprette forbindelse til den nye takst (beløbet afhænger af den valgte takstplan).

Trin 3

Ring til Beeline-helpdesk nummer 0611, og følg instruktionerne fra autoinformatoren, eller kontakt netværksoperatøren. Når du kommunikerer med en servicespecialist, bliver du nødt til at give et kodeord eller dine pasdata angivet i servicekontrakten.

Trin 4

Besøg et af repræsentationskontorerne for Beeline-firmaet i din by. Tag dit pas med dig. Bed salonmedarbejderen om at overføre dig til rubelafregningssystemet, hvilket angiver den ønskede takst. Hvis du endnu ikke har besluttet dig for valget af en anden takstplan, skal du bede salonkonsulenterne hjælpe dig.

Trin 5

Skift fra en tarif til en anden i din "personlige konto" på siden. Hvis du endnu ikke er registreret i dette system, skal du sende en gratis USSD-anmodning: * 110 * 9 # og trykke på opkaldstasten. Om få sekunder vil du modtage en svarmeddelelse, der indeholder adgangskoden til at logge ind på systemet. Når du har indtastet din personlige konto, skal du vælge sektionen "Tarifstyring" og følge programanvisningerne.

Trin 6

For at løse relaterede problemer kan du også kontakte en elektronisk online-konsulent via en særlig formular, der vises på hovedsiden på Beeline-webstedet. For at gøre dette skal du følge linket med det relevante navn, udfylde det ønskede felt og trykke på knappen "Spørg".

Anbefalede: