Sådan Skifter Du Telefonen Til Pulstilstand

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skifter Du Telefonen Til Pulstilstand
Sådan Skifter Du Telefonen Til Pulstilstand

Video: Sådan Skifter Du Telefonen Til Pulstilstand

Video: Sådan Skifter Du Telefonen Til Pulstilstand
Video: Hvordan du reparere din telefon👍 2024, April
Anonim

Fasttelefoner har to opkaldstilstande: tone og impuls. Og disse tilstande afhænger af selve telefonen og PBX'ens muligheder. De fleste automatiske telefoncentraler er allerede skiftet til tonebaseret drift. Gammel telefon, dvs. med drejeknap fungerer kun i pulsfunktion, og du kan ikke sætte den i tonetilstand.

Sådan skifter du telefonen til pulstilstand
Sådan skifter du telefonen til pulstilstand

Instruktioner

Trin 1

Selve pulsmetoden er en metode eller metode til at ringe et telefonnummer, ved hjælp af hvilket cifrene i det kaldte nummer transmitteres til PBX'en ved trinvis lukning og åbning af telefonlinjen, antallet af impulser svarer til det transmitterede nummer, men bemærk at tallet "nul" svarer til 10 impulser. Mellemrummet mellem numrene vil blive kodet med en lang pause.

Trin 2

Og tonetilstand er en metode til at ringe til et telefonnummer, hvor du hører lyde af forskellige toner. Kun en tone svarer til hvert nummer. Denne tilstand bruges i mobiltelefoner, og kun med den kan du hurtigt ringe op til et nummer eller indtaste et ekstra nummer under et opkald.

Trin 3

Baseret på alt dette vil du være i stand til at bestemme, hvilken tilstand din telefon er i: hvis den er i tonetilstand, så hører du toner med forskellige frekvenser, hvert ciffer har sin egen lyd, og hvis du er i impulsiv tilstand, hører du transmission af impulser, hvis antal er lig med det kaldte ciffer.

Trin 4

Du kan ændre pulsopkald til toneopkald. Det ændres ved at trykke på knappen "stjerne" ("*"), inden du ringer op til nummeret, f.eks. * 8 "telefonnummer". Denne knap er placeret i den nederste række. Når du bruger denne metode, ændrer du kun tilstanden en gang, dvs. hver gang du ringer et nummer, skal du trykke på "stjerne" -knappen. For ikke at lide af dette i fremtiden skal du trykke på Tone (T / I) -knappen på din telefon, på de fleste moderne telefoner findes en sådan knap.

Trin 5

Hvis alt andet mislykkes, skal du se telefonens instruktioner. Også, hvis dit telefonselskab stadig bruger pulssystemet, vil du ikke være i stand til at skifte til tonetilstand, uanset telefonmodel.

Anbefalede: