Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Pc

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Pc
Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Pc

Video: Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Pc

Video: Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Pc
Video: Как подключить ноутбук к телевизору через беспроводную сеть 2024, April
Anonim

Ofte vil brugere tilslutte deres personlige computer til tv'et for at gøre det nemmere at se film og fotos. Der er flere måder at oprette forbindelse til.

Sådan tilsluttes et tv til en pc
Sådan tilsluttes et tv til en pc

Instruktioner

Trin 1

Hvis computerens og tv'ets grafikkort har kompatible ind- / udgange (for eksempel S-Video eller HDMI), reduceres forbindelsen til at finde et passende kabel og indstille tv'et til indgangssignalet.

Trin 2

De nyeste grafikkort mangler normalt TV-OUT, mens den forrige generation TV mangler HDMI-indgang. I dette tilfælde kan nogle gange et adapterkabel hjælpe, i den ene ende har det et D-SUB- eller DVI-stik, i den anden - SCART eller RCA, der passer til ethvert tv. Det skal kun huskes, at sådanne adaptere kun fungerer, hvis der leveres analoge videosignaler til output på computerens grafikkort, hvilket er tilfældet for de fleste bærbare computere, men ikke svarer til sandheden for de nyeste desktop-grafikkort.

Trin 3

Du kan bruge en adapter, der konverterer digitale pc-signaler til analoge til TV på farten. Sådanne enheder produceres af Aver under AverKey lineup, hvoraf den mest overkommelige er AverKey Lite. Metoden fungerer med ethvert tv og med enhver pc, men billedkvaliteten og farvegengivelsen lader meget tilbage at ønske.

Trin 4

Det skal huskes, at tv'et med enhver tilslutningsmulighed ikke kan erstatte en fuldgyldig skærm. At se film på et storskærms-tv er selvfølgelig meget mere praktisk, men ak, det fungerer ikke med tekst.

Anbefalede: