Sådan Tilsluttes Et Tv Til Systemenheden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Tv Til Systemenheden
Sådan Tilsluttes Et Tv Til Systemenheden

Video: Sådan Tilsluttes Et Tv Til Systemenheden

Video: Sådan Tilsluttes Et Tv Til Systemenheden
Video: Замена отопления в новостройке. Подключение. Опрессовка. #17 2024, April
Anonim

Et stort antal filmgæster foretrækker at se film af høj kvalitet på store skærme. For ikke at spilde penge på en dyr Blu-ray-afspiller, forbinder mange mennesker tv'et direkte til deres computer.

Sådan tilsluttes et tv til systemenheden
Sådan tilsluttes et tv til systemenheden

Er det nødvendigt

HDMI-HDMI-kabel, DVI-HDMI-adapter

Instruktioner

Trin 1

For at slutte tv'et til computerenheden kan du bruge flere forskellige muligheder. Vælg først porten på tv'et, som du vil forbinde din pc's videokort til. Der er flere hovedstik, der bærer et digitalt eller analogt signal. Den første type inkluderer DVI- og HDMI-porte, den anden - S-video og VGA.

Trin 2

Hvis du er den heldige ejer af en moderne kraftfuld computer, så har du held. Mest sandsynligt er dit grafikkort allerede udstyret med en HDMI-port. I dette tilfælde skal du bare købe et HDMI-HDMI-kabel og slutte computeren til tv'et.

Trin 3

Relativt gamle modeller af grafikkort har to stik: VGA og DVI. Især i sådanne tilfælde kom de op med en DVI-HDMI-adapter. Tilslut det til dit grafikkort, tilslut et HDMI til HDMI-kabel og tilslut det til dit tv.

Trin 4

Overvej et vigtigt punkt: for mange modeller af videoadaptere sender DVI-porten ikke lyd i modsætning til HDMI-stikket. I denne situation skal du købe et kabel med et lydstik (3,5 mm) i begge ender. Slut den til Audio Out-porten på dit lydkort og Audio In-stikket på dit tv.

Trin 5

Det er ikke nok bare at forbinde tv'et og systemenheden sammen. Du skal stadig justere billedparametrene. Tænd for din computer. Højreklik på skrivebordet. Gå til skærmopløsning. Øverst vil du se ikonerne for de to skærme. Vælg den, der symboliserer tv'et.

Trin 6

Hvis du vil udvide arbejdsområdet, skal du vælge "Udvid skærme". Hvis du har brug for at få et identisk billede på begge skærme, skal du vælge "Dupliser disse skærmbilleder".

Trin 7

Ikke alle grafikkortmodeller understøtter dobbeltkanaldrift. Du kan finde ud af det umiddelbart efter Windows-opstart: kun baggrundsbilledet på skrivebordet vises på tv-skærmen. I sådanne tilfælde skal du klikke på ikonet, der repræsenterer tv'et, og vælge "Gør denne skærm til den vigtigste."

Anbefalede: