Sådan Finder Du Ud Af Din Takst For Et Beeline-modem

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Ud Af Din Takst For Et Beeline-modem
Sådan Finder Du Ud Af Din Takst For Et Beeline-modem

Video: Sådan Finder Du Ud Af Din Takst For Et Beeline-modem

Video: Sådan Finder Du Ud Af Din Takst For Et Beeline-modem
Video: Обход ограничений Билайн на раздачу интернета тариф Можно Все Планшет 2024, Kan
Anonim

Beeline-modem er et system til levering af trådløse tjenester ved hjælp af denne virksomheds takstplan og det udstyr, der følger med sættet til driften af tjenesten (3G-modem).

Sådan finder du ud af din takst for et Beeline-modem
Sådan finder du ud af din takst for et Beeline-modem

Er det nødvendigt

telefon

Instruktioner

Trin 1

Ring til den tekniske supporttjeneste for Beeline-kunder på 0611, og vælg i stemmemenuen henholdsvis emnet “Internet. Følg instruktionerne i systemet, følg den nødvendige rækkefølge af handlinger for at finde ud af din nuværende servicetariffplan eller indtast en kommando for at kontakte en specialist. I sidstnævnte tilfælde er det meget muligt, at du bliver nødt til at vente længe på, at operatøren svarer, da linjerne ofte er overbelastede.

Trin 2

Når du har ventet på operatørens svar, skal du fortælle ham dit personlige kontonummer og oplysninger om den person, som denne service var tilsluttet. Efter et stykke tid vil en supportspecialist give dig de nødvendige oplysninger.

Trin 3

Gå til det officielle websted for Beeline-firmaet og til afsnittet Beeline-modem. Opret en personlig brugerkonto i den (du har muligvis brug for adgang til den mobiltelefon, der er angivet, når du opretter forbindelse, eller det login og den adgangskode, der er angivet i kontrakten). Gennemgå oplysningerne om den aktuelle takstplan i det tilsvarende afsnit i menuen.

Trin 4

Åbn softwaren til dit modem, og ring kombinationen * 110 * 05 # i den, og vent derefter på, at netværket reagerer med oplysninger om den takstplan, du bruger “Beeline-modem. Bemærk, at hvis du ikke har ændret servicetariffplanen siden forbindelsestidspunktet, kan du se de oplysninger, du er interesseret i, i kopien af den aftale, der er udstedt til dig.

Trin 5

Hvis du bruger SIM-kortet fra Beeline-operatøren i et almindeligt USB-modem, skal du finde emnet "Aktuel takstplan" i softwaren og vente på, at netværket reagerer. Denne handling understøttes ikke af alle modemmodeller, så hvis den ikke findes i menuen, skal du bare bruge kombinationen * 110 * 05 #.

Anbefalede: