Sådan Tilsluttes FM-modulator

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes FM-modulator
Sådan Tilsluttes FM-modulator

Video: Sådan Tilsluttes FM-modulator

Video: Sådan Tilsluttes FM-modulator
Video: Как подключить автомобильную розетку (ЗАЗ, Таврия, Славута) 2024, April
Anonim

En FM-modulator eller sender er praktisk at bruge i en bil til at afspille lydfiler, der er optaget på et flashdrev, hvis det installerede musiksystem ikke er udstyret med et USB-interface.

Sådan tilsluttes FM-modulator
Sådan tilsluttes FM-modulator

Instruktioner

Trin 1

Alle FM-modulatorer fungerer efter et simpelt princip: enheden spiller lydfiler fra hukommelsen på et eksternt medie (eller fra intern hukommelse) og sender dem med en indstillet radiofrekvens i FM-båndet. Bilens lydsystem eller radio er indstillet til den samme frekvens, hvilket gør det muligt at lytte til de optagede filer.

Trin 2

For at tilslutte FM-modulatoren er det nok at have en gratis 12-volt stikkontakt eller cigarettænder i bilen. Sæt modulatoren i stikkontakten, og brug knapperne til at indstille radiofrekvensen i FM-området, som ikke sender lokale radiostationer. Det er bedst at vælge en frekvens, der er så fjernt som muligt fra de frekvenser, som radiostationer sender, så der ikke opstår interferens, når modulatoren afspiller lydfiler.

Trin 3

Tænd nu bilradioen, og indstil dens modtager til den frekvens, der blev indstillet i modulatoren. Start afspilning på modulatoren ved at trykke på knappen Afspil. Hvis alt blev gjort korrekt, vil du høre lyden af lydfilerne gengivet af modulatoren fra bilens lydsystems højttalere.

Anbefalede: