Sådan Tilsluttes En DECT-telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En DECT-telefon
Sådan Tilsluttes En DECT-telefon

Video: Sådan Tilsluttes En DECT-telefon

Video: Sådan Tilsluttes En DECT-telefon
Video: Plantronics Savi 8200 – kom godt i gang – Anders Blak Pedersen (Dansk) 2024, April
Anonim

DECT er en trådløs kommunikationsstandard, der bruges i moderne trådløse telefoner. Med det kan du gå rundt i huset og tale i telefon uden at tænke på ledninger. Afstanden fra radiotelefonen til basen overstiger ikke 50 meter.

Sådan tilsluttes en DECT-telefon
Sådan tilsluttes en DECT-telefon

Er det nødvendigt

  • - DECT-telefon
  • - telefonstik
  • - telefonkabel
  • - bruger manual

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at kablet er langt nok til at forbinde DECT-telefonbasen til telefonstikket. Hvis telefonledningen mangler, skal du måle afstanden og købe den i en butik.

Trin 2

Kontroller fuldstændigheden af den købte radiotelefon. Æsken skal indeholde følgende emner: håndsæt, base, 2 batterier, telefonkabel, oplader og brugervejledning.

Trin 3

Fjern håndsættets base fra kassen. Det er nødvendigt, så telefonen kan oplades. Placer basen et hvilket som helst sted, der passer dig, på en plan overflade.

Trin 4

Enhver base kan fastgøres til væggen. For at gøre dette skal du hamre et søm ind i væggen og hænge bunden på den.

Trin 5

Fjern beskyttelseshætten fra røret. Sæt 2 batterier i det specielle batterirum i håndsættet under overholdelse af polariteten.

Trin 6

På bagsiden af telefonbasen er der et rektangulært stik til tilslutning af en DECT-telefon til et stik. Tilslut den ene ende af kablet til basen og den anden til telefonstikket. Du skal høre et klik, når kablet er korrekt tilsluttet basen.

Trin 7

Tag opladeren, og slut den ene ende til bunden (cylinderstik). Sæt den anden ende ("stik") i en stikkontakt. Der skal høres et signal, når opladeren tilsluttes. Se på basen. Hvis den specielle indikator er tændt, har du gjort alt rigtigt.

Trin 8

Tænd for din telefon ved at trykke på den håndsætformede knap. Du bør høre et kontinuerligt bip i håndsættet, hvilket indikerer, at forbindelsen er korrekt.

Trin 9

Foretag et testopkald til nogen. Spørg den anden person, om de kan høre alt godt. Bed ham om at ringe tilbage. Hvis der er interferens, skal du prøve at tage telefonledningen ud og derefter tilslutte den igen. Kontakt servicecentret, hvis interferensen fortsætter.

Trin 10

Læs brugervejledningen, der følger med din DECT-telefon. Juster ringetonen og lydstyrken for opkaldet, indtast numrene i telefonbogen.

Anbefalede: