Sådan Fjernes Et Nummer I En Samsung Fra Den Sorte Liste

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Et Nummer I En Samsung Fra Den Sorte Liste
Sådan Fjernes Et Nummer I En Samsung Fra Den Sorte Liste

Video: Sådan Fjernes Et Nummer I En Samsung Fra Den Sorte Liste

Video: Sådan Fjernes Et Nummer I En Samsung Fra Den Sorte Liste
Video: SAMSUNG REPAIR IMEI BLACKLIST CHANGE IMEI ALL ANDROID MOBILE 2024, April
Anonim

Nogle af jer har sandsynligvis mindst en gang stået over for en ubehagelig situation, når nogen ringer til en mobiltelefon og er stille. Frygtelige opkald høres både dag og nat snesevis af gange. Måske sjov nogen, eller de irriterer dig bevidst.

fjern et nummer fra sortlisten
fjern et nummer fra sortlisten

Instruktioner

Trin 1

For at slippe af med irriterende opkald til abonnenter på det mobile netværk er der en "sort liste" -tjeneste. Du skal bare tilføje telefonnummeret til sortlisten, og opkald fra det når simpelthen ikke abonnenten. Du kan ikke kun tilføje mobilnumre til den sorte liste, men også by-, intercity- og internationale numre. Det vil sige, at hvis en abonnent, hvis telefonnummer er inkluderet i den "sorte liste", ringer til dig, vil den, der ringer, ikke være i stand til at kontakte dig og vil høre en besked om et fejlagtigt opkald.

Trin 2

Men hvad hvis du fejlagtigt sortliste det ønskede abonnents nummer? For at fjerne en kontakt fra sortlisten på en Samsung-telefon skal du gå til hovedmenuen, åbne indstillinger, derefter applikationer, opkald, alle opkald, sortliste.

Trin 3

Her vil du se alle de numre, du engang bragte her. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for det ønskede nummer. Sekvensen af trin kan variere afhængigt af modifikationen af Samsung-telefonen.

Trin 4

For at fjerne en abonnent fra den sorte liste på touchscreen-telefonen skal du åbne opkaldsloggen. Dernæst skal du trykke på og holde det nummer, du vil fjerne, fra den sorte liste. Gennemgå listen over foreslåede handlinger, du kan udføre med det valgte nummer.

Trin 5

Vælg - "fjern fra sortlisten". Der vises en meddelelse om, at nummeret er blevet slettet. På operatørens websted kan du også nemt tilføje eller fjerne numre, se de numre, der er inkluderet i den "sorte liste", aktivere eller deaktivere tjenesten.

Trin 6

Vær forsigtig, når du arbejder med applikationer på din telefon. Foretag ikke fejl for ikke at gå glip af et vigtigt opkald i fremtiden. Gennemgå omhyggeligt oplysningerne om tjenesterne, fordi alle applikationer har til formål at hjælpe dig og ikke forvirre dig.

Anbefalede: