Sådan Slukkes Bip På Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Bip På Din Telefon
Sådan Slukkes Bip På Din Telefon

Video: Sådan Slukkes Bip På Din Telefon

Video: Sådan Slukkes Bip På Din Telefon
Video: stop beep sound in your phone 2024, Kan
Anonim

Operatører af mobilnetværk tilbyder deres abonnenter at erstatte de sædvanlige bip med deres yndlingsmelodier ved at aktivere tjenesten "Bip". Og om nødvendigt, stop med at bruge denne service, og vend tilbage til de sædvanlige bip. Hvordan kan du slukke klartonen?

Sådan slukkes bip på din telefon
Sådan slukkes bip på din telefon

Instruktioner

Trin 1

Hvis du er abonnent på mobilfirmaet MTS, kan du deaktivere tjenesten "Bip" på følgende måde. Ring til USSD-kommandoen fra din mobiltelefon: * 111 * 29 #, og tryk på opkaldsknappen. Derefter deaktiveres tjenesten inden for få minutter.

Trin 2

Derudover kan du deaktivere tjenesten "Bip" ved hjælp af "Internetassistent". For at gøre dette skal du gå til din personlige konto på det officielle websted for MTS-firmaet.

Trin 3

Husk, at for at indtaste "Internetassistent" skal du ringe til kommandoen * 111 * 25 # og opkaldsknappen fra din telefon. Vent på en svarmeddelelse med en adgangskode. Indtast det derefter sammen med dit telefonnummer i det frie felt, så føres du til din personlige konto, hvor du ikke kun kan slukke klartonen, men også administrere andre tjenester, der er tilgængelige for dig.

Trin 4

Som abonnent på et mobilfirma “på telefonen kan du bruge følgende metoder. For at komme i gang kan du lære mere om denne tjeneste ved at ringe til det gratis nummer 0550 eller 0770. Lyt til begyndelsen af stemmemeddelelsen, tryk derefter på nummeret "4" på tastaturet på din mobile enhed, og følg stemmemeddelelsestjenesten. Bemærk, at for at du skal kunne ringe til disse numre, skal din telefon fungere i tonetilstand, og du skal være inden for netværksdækningsområdet.

Trin 5

For at deaktivere tjenesten "Skift ringetone" skal du ringe til USSD-kommandoen: * 111 * 29 # og opkaldsknappen. Eller send en gratis besked med teksten "1" til det korte nummer 0770.

Trin 6

I tilfælde af at du aktiverede tjenesten "Skift ringetone" via det "Megafon" officielle websted, kan du også slå den fra der. For at gøre dette skal du følge linket, indtaste dit brugernavn og din adgangskode. Når du kommer til tjenestestyringssiden, skal du sende en anmodning om afbrydelse fra den.

Trin 7

Husk, at du kan deaktivere tjenesten "Skift ringetone" gennem "Service-guide" selvbetjeningssystemet, som giver dig mulighed for at administrere forskellige muligheder og tjenester leveret af mobiloperatøren "Megafon".

Anbefalede: