Sådan Bestemmes Tarifplanen For MTS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Tarifplanen For MTS
Sådan Bestemmes Tarifplanen For MTS

Video: Sådan Bestemmes Tarifplanen For MTS

Video: Sådan Bestemmes Tarifplanen For MTS
Video: #ДелайИнтернет сам! | 2 2024, Kan
Anonim

Når du registrerer et personligt nummer, vælger abonnenter på mobiloperatører først og fremmest en takstplan, som er en liste over tjenester og optioner, deres omkostninger. Hvis du er klient hos MTS OJSC, kan du til enhver tid finde ud af din takst og gøre dig bekendt med alle betingelserne.

Sådan bestemmes tarifplanen for MTS
Sådan bestemmes tarifplanen for MTS

Instruktioner

Trin 1

For at finde ud af din takstplan skal du have en mobiltelefon og et gyldigt MTS OJSC SIM-kort ved hånden. Indtast en speciel USSD-kommando * 111 * 59 # fra din mobiltelefon, i slutningen skal du trykke på "Ring" -tasten. Vent til anmodningen er færdig. Derefter sendes en servicemeddelelse med navnet på takstplanen til din telefon. Denne operation er gratis.

Trin 2

Der er en anden måde, hvorpå du ikke kun finder ud af takstens navn, men også kan få detaljerede oplysninger: omkostningerne ved opkald, meddelelser; abonnementsgebyrets størrelse mv. For at gøre dette skal du have en internetforbindelse. Indtast adressen på den officielle side for MTS OJSC i adresselinjen - www.mts.ru.

Trin 3

Log ind på selvbetjeningssystemet ved at indtaste dit telefonnummer og din personlige adgangskode. Gå til fanen "Internetassistent", hvorefter hovedsiden for den personlige konto åbnes. Til højre for dig vil du se et lille felt, hvor din takstplan, fulde navn, personlige konto og telefonnummer vil blive angivet.

Trin 4

For at ændre eller få detaljerede oplysninger om denne takst skal du klikke på emnet "Tariffer og tjenester". Find derefter din plan og åbn den.

Trin 5

Få oplysninger fra operatøren, for dette fra din mobiltelefon, ring til kontaktnummeret på 0890. Hvis du ikke vil vente på et svar, mens du venter, skal du trykke på "2" og følge instruktionerne fra autoinformatoren.

Trin 6

Find ud af navnet på takstplanen ved at kontakte et af kontorerne for mobiloperatøren "MTS". Du kan få oplysninger ikke kun på kontorerne i dette firma, men også i virksomheder som "Svyaznoy", "Euroset" og andre.

Anbefalede: