Sådan Lytter Du Til Radio Online

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lytter Du Til Radio Online
Sådan Lytter Du Til Radio Online

Video: Sådan Lytter Du Til Radio Online

Video: Sådan Lytter Du Til Radio Online
Video: Sådan lytter du til radio på din YouSee tv-boks 2024, Kan
Anonim

For ikke så længe siden, da Internettet netop fik sin popularitet og var en nysgerrighed for mange, kunne radio kun lyttes til i radioer. Hvis der ikke var nogen yndlingsradiostation i din by, måtte du smerteligt vænne dig til den nye udsendelse. I dag kan du lytte til de stationer, du er vant til, hvor som helst - bare have en internetforbindelse.

Sådan lytter du til radio online
Sådan lytter du til radio online

Instruktioner

Trin 1

For at lytte til radioen via netværket skal du have en stabil internetforbindelse med en hastighed på 128 kB / s. For at tænde den station, du har brug for, kan du gå til radiostationens officielle hjemmeside og der finde knappen "Lyt til udsendelsen", "Lyt online" eller lignende. Eller du kan bruge specielle internettjenester, der samler de fleste af de berømte radiostationer ét sted.

Trin 2

Ressource www.moskva.fm tilbyder at lytte til luften fra nogen af Moskva radiostationer. Du skal bare vælge den, du vil have

Service www.piter.fm giver dig mulighed for at lytte til nogen af radiostationerne i den nordlige hovedstad. Vælg den, du kan lide, og nyd live-udsendelsen

Der er også en musikportal på netværket. www.101.ru, som giver mulighed for at lytte til radiostationer fra hele verden, valgt efter formater, musikstilarter og oprindelseslande.

Anbefalede: