Hvilke Fruit Ninja-spil Er Værd At Spille

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Fruit Ninja-spil Er Værd At Spille
Hvilke Fruit Ninja-spil Er Værd At Spille

Video: Hvilke Fruit Ninja-spil Er Værd At Spille

Video: Hvilke Fruit Ninja-spil Er Værd At Spille
Video: Косой Дедшот после побочек ► 3 Прохождение Batman: Arkham Origins 2024, Kan
Anonim

Fruit Ninja er et af de mest populære mobilspil. Naturligvis, efter at den blev offentliggjort, hentede udviklerne denne idé og begyndte at skabe nye spil med lignende gameplay.

Hvilke Fruit Ninja-spil er værd at spille
Hvilke Fruit Ninja-spil er værd at spille

Idéen med Fruit Ninja-spillet er ret enkel og ligetil - spilleren skal skære frugterne af frugten og samle point. Ud over selve frugterne er der naturligvis små bonusser. For eksempel, efter at en spiller har skåret en særlig frugt, får han enten en afmatning eller en score-multiplikator, ellers vises der mere frugt på skærmen. Med et så simpelt gameplay er dette spil blevet meget populært. Du kan bruge meget tid bag det og ikke engang bemærke det. Selvfølgelig har mobiludviklere med dette niveau af popularitet og nem implementering besluttet at oprette andre spil, der ligner Fruit Ninja. På Internettet kan alle komme på tværs af mange analoger.

Planet Invasion

Et af de mere populære mobilspil er Planet Invasion. Det ligner meget Fruit Ninja, men på samme tid er det meget forskelligt fra det. Spillet foregår i rummet, og i modsætning til det førnævnte spil er der et specifikt mål. Det ligger i det faktum, at spilleren skal beskytte sin egen planet mod fjender, der stræber efter at gribe den. Spillet ligner Fruit Ninja, men her er det nødvendigt ikke at skære frugt, men at starte torpedoer, der vil ødelægge fjendens flåde. Grafikken i spillet er tegneserieagtig, som i de fleste moderne spil på mobile enheder. Planet Invasion kører på Android-operativsystemer med version 2.0.1 eller nyere.

Sakura skråstreg

Et andet spil, der ligner stil og gameplay på Fruit Ninja, er Sakura Slash. Spillet foregår i Japan, som er blevet invaderet af horder af dæmoner. Spillerens opgave er som følger - ved hjælp af et trofast blad skal han befri landet fra de monstre, der har fanget det. Hvad angår den tekniske komponent i spillet, er billedet meget flot. Sakura Slash fungerer også på Android-operativsystemer, kun med en version ikke mindre end 2.2.

Monster af dukker

Monster of Puppets er et andet bemærkelsesværdigt spil. Her har brugeren brug for at forsvare sig mod udlændinge, der prøver at erobre forlystelsesparken. I spillerens arsenal er der et stort antal af alle slags våben og andre bonusser, der gør det muligt for ham let at håndtere uønskede. Billedet i spillet ligner mere børneapplikationer limet til hinanden, men ikke desto mindre tiltrækker det opmærksomhed, og tegnene selv i det er ret godt trukket.

Anbefalede: