Anlim-takst Fra Beeline: Oversigt, Pris, Ulemper

Indholdsfortegnelse:

Anlim-takst Fra Beeline: Oversigt, Pris, Ulemper
Anlim-takst Fra Beeline: Oversigt, Pris, Ulemper

Video: Anlim-takst Fra Beeline: Oversigt, Pris, Ulemper

Video: Anlim-takst Fra Beeline: Oversigt, Pris, Ulemper
Video: Секретный тариф Билайн | Безлимитный мобильный Интернет за копейки 2024, April
Anonim

Mobiloperatøren "Beeline" slog tilbage på Tarifish og lancerede en ny takstplan kaldet "Anlim". Taksten har noget, som konkurrenter ikke har. Ægte ubegrænset internet, opkald til enhver mobil i hele Rusland, det er tilladt at distribuere WI-FI og downloade fra torrents. Men alt går ikke glat.

Anlim-takst fra Beeline: oversigt, pris, ulemper
Anlim-takst fra Beeline: oversigt, pris, ulemper

Anlim startede operationer den 30. august. For Beeline-kunder gennemføres overgangen til taksten gratis. Du kan ændre din takst for en ny takst på din personlige konto eller på Beeline-operatørens kontor. Prisen for at bruge taksten afhænger af den by, du bor i.

Den laveste pris i regionerne starter fra 9 rubler om dagen, 270 rubler om måneden. I Moskva koster taksten 20 rubler om dagen, i alt 600 rubler om måneden. Og den højeste pris på 30 rubler om dagen betales i byen Norilsk, 900 rubler om måneden.

Anlim-taksten inkluderer:

  • Ubegrænset internet og 500 minutter til enhver mobiltelefon i hele Rusland.
  • Internettet fungerer ikke kun i hjemregionen, men også uden for det. For at bruge Internettet, mens du rejser i Rusland, skal du bekræfte dit ønske om at bruge Internettet, så snart du begynder at bruge Internettet.
  • 500-minutspakken kan bruges til ethvert mobilnummer i Rusland i din region og uden for det. Når 500 minutter er forbi, forbindes en ekstra pakke med det samme til dig, 50 minutter til 50 rubler. Hvis du slukker for pakken, kan du ringe til Beeline-mobiltelefoner i hele Rusland gratis. Omkostningerne ved et opkald til andre mobiloperatører i deres region er 2 rubler til andre regioner - 5 rubler.

Ulemper ved "Anlim" -tariffen

  • Pakken med "Anlim" -tariffen inkluderer ikke SMS. Prisen for en sms i din region er 2 rubler, i andre regioner - 5 rubler.
  • Opkald til fastnetnumre for Beeline-kunder betales og er 2 rubler pr. Minut derhjemme og 5 rubler pr. Minut i Rusland.
  • Betalt visning af HD-video. For at se videoer i maksimal kvalitet skal HD-videoindstillingen tilsluttes til en pris på 2 til 4 rubler om dagen, afhængigt af regionen. Hvis indstillingen ikke er tilsluttet, reduceres videooverførselshastigheden til 1 Mbps.
  • Betalt servicedistribution af mobilt internet via Wi-Fi. Omkostningerne ved forbindelse i 1 time er 50 rubler og i 24 timer - 150 rubler.
  • De resterende minutter rulles ikke over til den næste måned. Alle resterende minutter er brugt.
  • Distribution fra torrents fungerer, men operatøren garanterer ikke en stabil internethastighed.
  • Anlim-taksten er ikke beregnet til brug i modemer. Hvis SIM-kortet indsættes i modemmet, er det mobile internet begrænset.
  • Hvis abonnenten skaber en høj belastning på netværket, garanterer operatøren ikke mobilhastighedens maksimale hastighed. Det vil sige, internethastigheden kan være begrænset, hvis du downloader meget.

Unlim-takstplanen er ideel til fans af Internet ubegrænset. I stedet for SMS kan du bruge instant messengers, ikke alle har brug for at ringe til fastnetnumre, og forbuddet mod distribution af Wi-Fi kan omgåes ved at ændre TTL i smartphonen. Andre toldbegrænsninger er ikke kritiske. Hvis du har brug for en masse internet, er dette taksten for dig.

Anbefalede: