Sådan Sigtes Antennen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sigtes Antennen
Sådan Sigtes Antennen

Video: Sådan Sigtes Antennen

Video: Sådan Sigtes Antennen
Video: ЗАМЕНА АНТЕННЫ ДЛЯ FORD FOCUS MK3 СНЯТИЕ 2024, Kan
Anonim

Når antennen er installeret, er det fortsat at rette den i den rigtige retning, så den tydeligt opfanger signalet fra satellitten. Når du har placeret antennen korrekt, vil det være relativt let og hurtigt at dreje den i den rigtige retning.

Sådan sigtes antennen
Sådan sigtes antennen

Instruktioner

Trin 1

Download programmet Satellite Antenna Alignmen fra Internettet. Installer det på din pc for at dirigere antennen. Kør programmet. For at arbejde med det skal du kende længden af satellitten, som du vil orientere din antenne til, og koordinaterne til din bosættelse (det er bedre at bruge husets koordinater direkte). Når du har indtastet disse data, giver programmet dig vinklen på antennehældningen i forhold til det vandrette plan, satellitens azimut samt solazimutens tid, dvs. det tidspunkt på dagen, hvor satellitens og solens azimutter falder sammen.

Trin 2

Vælg et referencepunkt, der skal tjene som referencepunkt i terrænet for at indstille antennen korrekt. Koordinaterne for dette punkt skal falde sammen med satellitens azimut. For at bestemme dette referencepunkt måles vinklen på vinklen fra staven, som er orienteret nord-syd. Skru fastgørelsesmøtrikkerne af antennens bevægelige mekanisme af. Ret den mod teststrømmen, og fastgør møtrikkerne.

Trin 3

Tag skinnen. Fastgør den til antennen langs den lodrette akse. Tag et markørgoniometer, en vinkelmåler eller en lodlinie. Brug den til at indstille vinklen mellem staben og det vandrette plan, som svarer til antennens vippevinkel. Tilslut antennen til henholdsvis tuneren og tuneren til din pc.

Trin 4

Husk at tænde dine højttalere og indstille lydstyrken til et tilstrækkeligt niveau til at høre bip. Begynd derefter langsomt og glat at flytte antennen i den ene eller den anden retning. Når du hører lyden af programmet, betyder det, at det er lykkedes dig at rette antennen mod satellitten.

Trin 5

Fastgør antennen i en sådan position, at kvaliteten af det indgående signal maksimeres. Stram alle antenneforbindelser fast, så den ikke kan ændre sin position under brug.

Anbefalede: