Sådan ændres Navigatorens Rute

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Navigatorens Rute
Sådan ændres Navigatorens Rute

Video: Sådan ændres Navigatorens Rute

Video: Sådan ændres Navigatorens Rute
Video: Sådan programmeres en rute under "navigation" 2024, Kan
Anonim

GPS-navigatoren er en god rejsekammerat. Det viser ikke kun, men beder også ruten i henhold til de punkter, der er indstillet af brugeren fra begyndelsen til slutningen af stien, og bestemmer også, hvornår og hvor man skal dreje. De fleste modeller af GPS-navigatorer er ikke kun i stand til at vise bevægelsesretningen, men til at plotte en rute samt gemme den, hvis det er nødvendigt.

Sådan ændres navigatorens rute
Sådan ændres navigatorens rute

Instruktioner

Trin 1

Funktionen "Rute" giver dig mulighed for sekventielt at linke waypoints og flytte fra en til en anden til den endelige destination. Når en rute består af tre waypoints A, B og C, betegnes segmenterne A til B og B til C som "toben" sektionerne på ruten. Din kørselsrute kan indeholde op til 50 waypoints, der er gemt i hukommelsen.

Trin 2

Rute oprettelse og ændring udføres ved at redigere waypoints skabelonen. Hvis du har brug for at ændre en eksisterende og tidligere gemt rute, skal du gå til afsnittet "Ruter". På denne side vil du se en liste over dine ruter.

Trin 3

Vælg den rute, du vil ændre ved hjælp af knapperne Op eller Ned. Tryk derefter på "Enter", og vælg "Skift" i den menu, der åbnes, og tryk på "Enter" igen.

Trin 4

Her vil du se alle de punkter, der er inkluderet i ruten. Tryk på "Enter", og i den åbnede undermenu vil du blive tilbudt fire handlinger: "Tilføj", "Indsæt", "Slet" og "Gem". Foretag ændringerne, som du ville, når du opretter en ny rute.

Trin 5

Hvis du vil tilføje et punkt for at gøre ruten længere, skal du vælge punktet "Tilføj". Tryk på Enter, og en liste over waypoints åbnes. Vælg det waypoint, du vil tilføje, ved hjælp af knapperne Op eller Ned. Bekræft handlingen ved at trykke på "Enter".

Trin 6

Du kan også ændre din rute ved at indsætte et waypoint. For at gøre dette skal du vælge elementet "Indsæt". Gå ind på waypointlisten ved at trykke på "Enter". Vælg det waypoint, du vil indsætte, ved hjælp af knapperne Op eller Ned. Bekræft handlingen ved at trykke på "Enter".

Fjernelse af et waypoint fra en rute er ens. Vælg det punkt, der skal slettes, og tryk på Enter.

Trin 7

Husk at gemme de ændringer, du foretager. For at gøre dette skal du vælge elementet "Gem" ved hjælp af knapperne "Op" eller "Ned". Tryk på Enter igen for at kontrollere navnet på ruten. Vælg "Ok", hvis du vil gemme det med samme navn. Du kan også give ruten et nyt navn. For at gøre dette skal du indtaste et navn efter at have trykket på "Enter" i det vindue, der vises.

Anbefalede: