Sådan Overføres Fil Fra Samsung-telefon Til Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Fil Fra Samsung-telefon Til Computer
Sådan Overføres Fil Fra Samsung-telefon Til Computer

Video: Sådan Overføres Fil Fra Samsung-telefon Til Computer

Video: Sådan Overføres Fil Fra Samsung-telefon Til Computer
Video: All Samsung Galaxy Phones: How To Wirelessly Transfer Files, Photos, Videos to Windows 10 Computer 2024, Kan
Anonim

Du kan overføre filer fra din mobiltelefon på en række forskellige måder. Oftest bruges et USB-kabel til at forbinde telefonen til en computer. Dette er den mest optimale, men langt fra den eneste metode.

Sådan overføres fil fra Samsung-telefon til computer
Sådan overføres fil fra Samsung-telefon til computer

Nødvendig

  • - USB-kabel
  • - Bluetooth-adapter
  • - kortlæser.

Instruktioner

Trin 1

Slut din mobiltelefon til din computer. Vent til enhedskonfigurationen opdateres. Vælg driftstilstanden "USB-lagring", hvis enhedens funktioner tillader det.

Trin 2

Åbn menuen "Denne computer", og naviger til indholdet af telefonens hukommelse. Kopier de nødvendige oplysninger til din harddisk eller andre medier.

Trin 3

Hvis telefonen ikke genkendes som et flash-kort, skal du installere Samsung PC Suite-programmet. Kør dette værktøj, når du har tilsluttet din telefon til din computer. Åbn menuen Synkroniser, og vælg retningen for overførsel af filer. I dit tilfælde skal du angive parameteren "Telefon-computer".

Trin 4

Efter at have fået adgang til hukommelsen på den mobile enhed, kopier de nødvendige data. Med PC Suite kan du også oprette en sikkerhedskopi af oplysninger, der er gemt på SIM-kortet og i telefonens hukommelse.

Trin 5

Du kan kopiere oplysninger fra telefonens hukommelse ved hjælp af en Bluetooth-adapter. Køb denne enhed, hvis du ikke har et passende USB-kabel. Tilslut adapteren til din computer, og opdater driverne til denne hardware.

Trin 6

Tænd det indbyggede Bluetooth-modul på din telefon. Synkroniser dine enheder, og kopier de filer, du ønsker, ved hjælp af PC Suite.

Trin 7

Hvis din telefon understøtter arbejde med flash-kort, skal du indsætte et drev i det ønskede format i enheden. Flyt dataene fra telefonens hukommelse til USB-flashdrevet. For at gøre dette skal du bruge tastaturet på din mobile enhed.

Trin 8

Tilslut nu flash-kortet til kortlæseren. Du kan bruge både en ekstern enhed og en integreret kortlæser, som er en del af mange moderne bærbare computere. Sørg for at sikre dig, at det USB-flashdrev, du bruger, er kompatibelt med denne hukommelseskortlæser. Kopier de nødvendige filer. Fjern drevet, og tilslut det igen til din telefon.

Anbefalede: