Sådan Slukkes Internettet På Tele2

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Internettet På Tele2
Sådan Slukkes Internettet På Tele2

Video: Sådan Slukkes Internettet På Tele2

Video: Sådan Slukkes Internettet På Tele2
Video: "Настраиваем" интернет Теле2 на андроиде 2024, April
Anonim

Situationer, hvor du har brug for at slukke for det mobile internet, er ikke ualmindelige. For eksempel, hvis et barn bruger telefonen, og forældrene ønsker at beskytte sig mod unødvendige udgifter. Eller abonnenten tager på ferie og er bange for ved et uheld at gå online. Måske bruger en person slet ikke mobilt internet og har ikke brug for denne service.

sluk for Internettet på Tele2
sluk for Internettet på Tele2

Nødvendig

  • - adgang til Internettet
  • - mobiltelefon;
  • - pas.

Instruktioner

Trin 1

Proceduren for afbrydelse af internettet på Tele2 afhænger af typen af tilsluttet tjeneste. Dette kan gøres via internettet, en abonnenttjeneste eller ved hjælp af USSD-kommandoer.

Trin 2

Den mest bekvemme måde at se alle tjenester relateret til internetadgang på er en personlig konto fra Tele2. Den er tilgængelig på my.tele2.ru. For at indtaste abonnentens personlige konto skal du indtaste dit telefonnummer, hvorefter du modtager en SMS-besked med en adgangskode. Efter godkendelse skal du følge linket "Konfigurer tjenester" og deaktivere de tilsluttede muligheder. For eksempel såsom "Night Unlimited", "Unlimited Opera Mini", "Internet from Phone" osv.

Trin 3

For at deaktivere adgangen til det mobile internet kan du kontakte abonnenttjenesten. Ring til 611 fra en mobiltelefon eller fasttelefon, og vent på, at operatøren svarer. Angiv derefter dit ønske om at slukke for det mobile internet på det angivne telefonnummer. Bemærk, at abonnentens pasdata kræves for at bestå verifikation.

Trin 4

Du kan også besøge ethvert Tele2-servicekontor for at afbryde forbindelsen til internettet. Denne metode er dog den mindst bekvemme.

Trin 5

For at deaktivere tjenester relateret til internetadgang kan du bruge USSD-kommandoer. For at deaktivere

"Ubegrænset Opera Mini" opkald * 155 * 10 # Opkald, "Night Unlimited" -tjeneste - * 116 * 8 * 0 # Opkald, "Internet fra telefon" -tjeneste - * 155 * 30 # Opkald.

Anbefalede: