Sådan Udskiftes Batteriet I Dit Ur

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udskiftes Batteriet I Dit Ur
Sådan Udskiftes Batteriet I Dit Ur

Video: Sådan Udskiftes Batteriet I Dit Ur

Video: Sådan Udskiftes Batteriet I Dit Ur
Video: Hvordan du skifter batteri i dit ur 2024, Kan
Anonim

Alle ure kan opdeles i elektronisk, mekanisk, elektronisk-mekanisk og elektromekanisk. Ethvert urværk, der drives af batterier (batterier), kræver før eller senere udskiftning af strømkilden. Der er en række tricks i denne proces at huske på.

Sådan udskiftes batteriet i dit ur
Sådan udskiftes batteriet i dit ur

Instruktioner

Trin 1

Det er bedst at udskifte batteriet på et specialværksted. For det første kan du ved at skifte batteri selv beskadige sagen, hvilket ikke er let for de fleste moderne ure at åbne. For det andet kan du sætte et batteri af lav kvalitet, mens specialister rådgiver dig om en pålidelig og holdbar løsning, der passer bedst til dit ur i værkstedet. Kun store værksteder kan garantere, at de batterier, de køber, ikke er falske.

Trin 2

I et værksted skal en specialist ikke kun udskifte et batteri med et andet, men også kontrollere det batteri, der skal udskiftes. kontrollere uret for strømforbrug indstil det nøjagtige tidspunkt sikre tæthed. Nogle ure kræver efter udskiftning at kontakte et bestemt sted for at starte uret.

Trin 3

Hvis du selv beslutter at skifte batteri i uret, skal du være opmærksom på følgende regler. Eksperter anbefaler kun at bruge sølvoxidbatterier. De mest pålidelige virksomheder er Sony, Varta, Maxell.

Trin 4

Fjern urets bagcover. Normalt skal du bruge en tynd kniv til dette og lukke låget med det på det sted, hvor der er en særlig fordybning. Se på batterinummeret, og sørg for at skifte til det samme.

Trin 5

Oftest skal batteriet installeres, så antallet er øverst. Kontroller under alle omstændigheder polariteten og placer batteriet tydeligt på det.

Trin 6

Som regel er levetiden for et kvalitetsbatteri designet i to til tre år, men dette tal er påvirket af batteriets størrelse og urtypen.

Anbefalede: