Sådan Overføres Kontakter Fra Android Til Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Kontakter Fra Android Til Computer
Sådan Overføres Kontakter Fra Android Til Computer

Video: Sådan Overføres Kontakter Fra Android Til Computer

Video: Sådan Overføres Kontakter Fra Android Til Computer
Video: How to transfer android contacts to PC using USB cable 2024, April
Anonim

Ejere af mobile enheder baseret på Android OS vil være sikre på, at de lagrede numre og andre data ikke går tabt i enhver hændelse relateret til deres smartphone.

Sådan overføres kontakter fra Android til computer
Sådan overføres kontakter fra Android til computer

Oprettelse og login af konto

For at være sikker på at de gemte telefonnumre på din mobile enhed ikke går tabt i tilfælde af et problem, skal du synkronisere din telefon med Google. For at gøre dette skal du tænde din smartphone og starte Internettet på den. Når forbindelsen er modtaget, skal du gå til menuen "Indstillinger" og finde emnet "Konti og synkronisering". Her skal du vælge din konto (knappen "Brug eksisterende", efter at du har klikket på, hvor du skal angive login og adgangskoden til Gmail-mailen), og hvis den ikke er der, skal du klikke på knappen "Opret". Når du opretter, skal ejeren af en mobilenhed baseret på Android OS angive sit fulde navn, login og adgangskode til mail samt det telefonnummer, som Gmail-kontoen skal linkes til. Når alt er klar, vil du se synkroniseringsmenuen.

I synkroniseringsmenuen kan ejeren af en mobilenhed baseret på Android OS vælge flere emner, disse er: kontakter, gmail (mail), webalbum og også en kalender. For at overføre eksisterende kontakter til din computer skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Synkroniser: kontakter" og klikke på "Opdater". Synkronisering af kontakter kan starte automatisk, men det eneste der kræves af brugeren er under alle omstændigheder at vente til slutningen af proceduren.

Når synkroniseringen er afsluttet, skal du åbne Gmail-mailen på din computer og logge ind på systemet ved hjælp af det brugernavn og den adgangskode, der blev brugt på telefonen. I øverste venstre hjørne skal du finde Gmail-knappen (placeret under Google-etiketten). Vælg parameteren "Kontakter" i rullemenuen. Når du har klikket, vises dit kontaktvindue. Du kan nemt gemme dem som en fil og være sikker på, at du ikke mister kontakten med kolleger og pårørende.

Arkiver med kontakter

For at gemme resultaterne som en fil på din computer skal du logge ind på Google Archiver. Klik på knappen "Vælg tjenester" og vælg "Kontakter" på listen. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til vand igen. Bare rolig, Google bruger sandsynligvis dette som ekstra beskyttelse.

Dernæst skal du konfigurere det fremtidige arkiv. For at gøre dette skal du klikke på billedet af den lille pil i nederste højre hjørne og vælge HTML-typen som den gemte fil, hvorefter du trygt kan klikke på knappen "Opret arkiv". Arkivet oprettes, og du skal kun downloade det til din computer ved hjælp af den relevante knap ("Download"). Som et resultat modtager du et arkiv med brugernavnet. Du skal pakke den ud, hvorefter du vil se filen "Alle adresser". Alle dine kontakter gemmes i den.

Anbefalede: