Sådan Oprettes En Digital Tv-tuner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Digital Tv-tuner
Sådan Oprettes En Digital Tv-tuner

Video: Sådan Oprettes En Digital Tv-tuner

Video: Sådan Oprettes En Digital Tv-tuner
Video: ПРОГРАММЫ С ЛЕГАЛЬНЫМ ВИРУСОМ, УДАЛИ И КОМПЬЮТЕР БУДЕТ РАБОТАТЬ БЫСТРЕЕ 2024, Kan
Anonim

Tv-kabel digital tuner er designet til at afkode digitale tv-kanaler, der udsendes i kabeloperatørens bredbåndsnetværk, og konvertere digitale tv-kanaler til analoge til modtagelse og visning på tv.

Sådan oprettes en digital tv-tuner
Sådan oprettes en digital tv-tuner

Er det nødvendigt

kabel digital tv-tuner med strømkabel og 220V stik, fjernbetjening (RC) med AA-batterier, RCA audio-video tilslutningskabel

Instruktioner

Trin 1

Tag kabel-tv-tuneren ud af kassen, kontroller visuelt integriteten af dekoderkomponenterne. Åbn dækslet på fjernbetjeningen, og isæt to AA-batterier med den korrekte polaritet. Forbind antennekablet med et skrue-på eller F-type krympestik til RF-ind (Ant-in) -indgangen på patchpanelet placeret på bagsiden af TV-tuneren. Tilslut det medfølgende RCA AV-kabel til farvestikkene på patchpanelet. paneler på bagsiden af TV-tuneren på den ene side og til de tilsvarende farvestik på TV'et på den anden.

Trin 2

Tænd for den digitale tuner og TV'et. Skift til den relevante indgang, for eksempel TV / AV. Tryk på “Menu” på TV-tunerens fjernbetjening. Flyt markøren til afsnittet "Autosøg kanaler", og tryk på knappen "OK". Tuneren begynder at scanne kanalerne. I slutningen af den automatiske søgning af kanaler vises de fundne på skærmen. Tryk på "OK" på fjernbetjeningen. For at forlade "Hovedmenu" skal du trykke på exit-knappen flere gange eller i "Hovedmenu" flytte markøren til "Exit" -positionen med kontrolknapperne og trykke på "OK". Kanalnummeret vises på frontpanelet på TV-tuneren. Hvis du vil søge efter kanaler manuelt, skal du vælge “Manuel kanalsøgning” i menuen underafsnit. Mulighed "Nulstil kanaler" - nulstiller alle tidligere kanalindstillinger. Tryk på Auto Channel Search for at søge igen. For at sortere kanaler, for at gruppere listen eller overføre en kanal til et andet nummer skal du vælge indstillingen "Sorter kanaler". Efter hver ændring skal du trykke på "OK". For at se den elektroniske programguide (EPG) skal du trykke på "EPG" -knappen på fjernbetjeningen. Skærmen viser to lister: øverst - listen over kanaler, nederst - listen over programmer for den valgte kanal. For at gå gennem listen skal du bruge kontrolknapperne "op" "ned" på fjernbetjeningen. For at forlade EPG-menuen skal du trykke på Exit på fjernbetjeningen.

Anbefalede: