Hvordan Man Laver En Bærbar Computer Til Et Tv

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Bærbar Computer Til Et Tv
Hvordan Man Laver En Bærbar Computer Til Et Tv

Video: Hvordan Man Laver En Bærbar Computer Til Et Tv

Video: Hvordan Man Laver En Bærbar Computer Til Et Tv
Video: How to Make Android TV using Old Laptop Screen | DIY Android TV 2024, Kan
Anonim

Som ejer af en bærbar computer kan du bruge det som et kompakt tv. I dag er der to måder, hvorpå brugere kan konvertere deres bærbare computer til et mini-tv.

Hvordan man laver en bærbar computer til et tv
Hvordan man laver en bærbar computer til et tv

Nødvendig

Bærbar computer, tv-tuner, internetforbindelse

Instruktioner

Trin 1

Til at begynde med skal du overveje en sådan metode som at forbinde en bærbar computer til internet-tv. For at gøre dette behøver du kun at give din computer den korrekte hastighed på forbindelsen til netværket. Følg disse trin for at se tv over internettet på en bærbar computer. Åbn hovedsiden til søgemaskinen, og indtast forespørgslen "TV online" i den tilsvarende linje. Blandt resultaterne af problemet finder du bestemt den service, du har brug for, og som sørger for udsendelse af et fjernsynssignal via Internettet.

Trin 2

Du kan også gøre din bærbare computer til et tv ved at udstyre den med en ekstern tv-tuner. Denne enhed kan købes i næsten enhver hardware-butik. Når du har købt tuneren, skal du slutte den til din bærbare computer og konfigurere modtagelse af kanaler. For at gøre dette skal du følge disse trin.

Trin 3

Fjern softwaredisken fra produktæsken, og indsæt den i det bærbare drev. Når du har ventet på, at mediet skal indlæses, skal du installere driverne til tuneren i standardmappen. Efter installation af programmet skal du genstarte din bærbare computer.

Trin 4

Computeren starter med de ændringer, der er foretaget i systemet, der blev udført af den tidligere installerede software. På skrivebordet vil du se en genvej til tv. Du får brug for det senere. På dette tidspunkt skal du forbinde tv-tuneren til din computer. Dette kan gøres ved at indsætte enhedens USB-kabel i det tilsvarende stik på den bærbare computer. Efter tilslutning af tuneren bestemmer systemet dets profil. Tilslut en antenne eller et kabel til enheden (hvis fjernsynet er kabel).

Anbefalede: