Sådan Tilsluttes Et Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Tv
Sådan Tilsluttes Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes Et Tv
Video: Колонки SVEN MS-2100, Обзор и отзыв, опыт использования более 3-х лет. Хорошие колонки к телевизору. 2024, Kan
Anonim

Hvis du vil optage dit yndlings-tv-show eller en koncert med et berømt band på din harddisk, kan du bruge tv-tuneren, som perfekt erstatter tv'et. Men hvis du ikke har denne enhed, kan du slutte dit tv direkte til din computer. Dette gør det ikke kun muligt at se det indspillede materiale, men også at korrigere optagelsen direkte under udsendelsen.

Sådan tilsluttes et tv
Sådan tilsluttes et tv

Er det nødvendigt

Computer, tv, tilslutning af ledninger

Instruktioner

Trin 1

Næsten alle moderne tv er udstyret med et Scart-stik, og videokort er udstyret med et S-Video-stik. For at forbinde tv'et til en computer skal du købe følgende tilslutningsledninger:

- "S-Video - S-Video" -ledning - denne ledning er designet til videooverførsel. Det er værd at bemærke, at du ikke skal spare penge på en dyrere ledning, der desuden er afskærmet. Det varer meget længere.

- adapter "SCART - s-video / lyd / video". Denne adapter er nødvendig for at tilslutte ovenstående ledning.

- ledning "jack 3, 5" - 2 RCA (tulipan) ". Denne ledning er til udsendelse af lyd fra din computer til dit tv.

Trin 2

Efter genstart af computeren skal du starte vinduet "Skærmegenskaber": højreklik på skrivebordet - vælg "Egenskaber". Klik på fanen "Indstillinger". I skærmskiftevinduet skal du vælge skærm nr. 2 (TV) - aktivér indstillingen "Udvid skrivebordet til denne skærm".

Trin 3

Brug fjernbetjeningen til at skifte tv'et til "A / V" -kanalen. Hvis tv'et er tilsluttet korrekt, skal tv-skærmen vise din computers skrivebord. Det betyder, at forbindelsen mellem computeren og tv'et er oprettet. For at optage det nødvendige tv-show er det fortsat at installere ethvert videooptagelsesprogram.

Anbefalede: