Sådan Deaktiveres Beeline-meddelelser

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Beeline-meddelelser
Sådan Deaktiveres Beeline-meddelelser

Video: Sådan Deaktiveres Beeline-meddelelser

Video: Sådan Deaktiveres Beeline-meddelelser
Video: Beeline Moto - How Does It Work? Your FAQ's Answered | App Updates | New Features 2024, April
Anonim

Reklamemeddelelser sendes til abonnenter på Beeline-mobilkommunikation i løbet af dagen. Telefonskærmen tændes med jævne mellemrum, og der vises oplysninger på den. Denne tjeneste kaldes "kamæleon". Det er aktiveret på SIM-kortet som standard.

Nogle abonnenter har aktiveret tjenesten "vær opmærksom på Beeline". Det ligger i det faktum, at hvis en Beeline-abonnent er uden for adgangszonen, så kommer en SMS-besked med oplysninger om ubesvarede opkald til hans telefon.

Abonnenten kan slå Beeline-beskeder fra på egen hånd.

Sådan deaktiveres Beeline-meddelelser
Sådan deaktiveres Beeline-meddelelser

Er det nødvendigt

mobiltelefon, Beeline SIM-kort

Instruktioner

Trin 1

Indsæt Beeline SIM-kortet i din mobiltelefon. På mobiltelefontastaturet skal du ringe op til en kombination af tal og ikoner * 110 * 20 #. Og tryk på opkaldstasten.

Skærmen viser meddelelsen "anmodning i gang". Efter et stykke tid sendes en besked med teksten "kameleon, din anmodning er opfyldt" til din mobiltelefon.

Beeline-meddelelser deaktiveres, og Beeline-annoncer kommer ikke længere til dit telefonnummer.

Trin 2

Indsæt et Beeline SIM-kort i din mobiltelefon. Find BiInfo sektionen i mobiltelefonmenuen. I dette afsnit skal du vælge underafsnittet "kameleon".

Vælg underafsnittet "aktivering" og vælg funktionen "deaktiver mailing". Efter et stykke tid vil du modtage en besked med en tekst, der bekræfter, at "kameleontjenesten" er deaktiveret.

Trin 3

Kontakt Beeline kundeservicekontor. Og skriv der et skriftligt afkald, hvori det hedder, at du ikke ønsker at modtage reklameinformation. Beeline kamæleontjeneste deaktiveres.

Trin 4

Ring til nummer 0674 05551. Robotten vil informere dig om, at din ansøgning er blevet accepteret. Efter et stykke tid modtager du en besked på din mobiltelefon om, at levering af mobilannoncering er deaktiveret. Og Beeline-reklame generer dig ikke længere.

Trin 5

Indsæt Beeline SIM-kortet i din mobiltelefon. Ring til kommandoen bestående af tal og symboler * 110 * 400 # på tastaturet. Og tryk på opkaldstasten.

Funktionen "vær opmærksom på Beeline" deaktiveres på dit SIM-kort. Og SMS-beskeder om ubesvarede opkald kommer ikke længere til din telefon.

Trin 6

Indsæt Beeline SIM-kortet i din mobiltelefon. Og skriv på tastaturet en kombination af tegn og tal * 110 * 1062 #. Tryk derefter på opkaldstasten. Funktionen "vær i know + Beeline" deaktiveres på din telefon. SMS-beskeder om dine ubesvarede opkald samt stemmemeddelelser fra disse abonnenter kommer ikke til dig.

Anbefalede: