Sådan Vælges Bærbare Højttalere

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges Bærbare Højttalere
Sådan Vælges Bærbare Højttalere

Video: Sådan Vælges Bærbare Højttalere

Video: Sådan Vælges Bærbare Højttalere
Video: Buying Guide: How to choose a bluetooth speaker 2024, April
Anonim

Borte er de dage, hvor en personlig computer tog meget plads på bordet. Nu erstattes store systemenheder med lette og mobile bærbare computere. En bærbar computer er en ret praktisk og praktisk ting i hverdagen: At være hvor som helst og ikke have en stikkontakt ved hånden, kan du se en film, lytte til musik og gå online. Men sammen med massen af positive kvaliteter og funktioner har den bærbare computer også sine ulemper. En af dem er lydkvaliteten af de indbyggede højttalere.

For mange bærbare computere er ekstra højttalere et must
For mange bærbare computere er ekstra højttalere et must

Instruktioner

Trin 1

De fleste bærbare computere er udstyret med et par indbyggede højttalere, hvis udgangseffekt er meget lav, hvilket betyder, at lyden ikke er særlig god og høj, når man ser film eller lytter til musik. Eller højttalerne kan tværtimod hvæse, da de ikke kan levere den krævede strøm. Du kan løse dette ved at forbinde yderligere lydkilder. På computermarkedet kan du finde et stort udvalg af bærbare højttalere. Et fælles par af disse har en lav, men tilstrækkelig styrke til at få god lyd. Mange højttalere har en indbygget subwoofer for forbedret lydkvalitet; det vil dog bemærkes, hvis outputlyden har en høj afspilningshastighed og frekvens. Et almindeligt par højttalere kan få strøm enten fra lysnettet eller fra en USB-indgang på en computer, som giver dig mulighed for at tage enheder med dig. Også højttalernes mobilitet tilvejebringes af deres små overordnede dimensioner.

Trin 2

For bedre lydkvalitet i mellem- og høje frekvenser er det bedre at købe et 2.1-system. Den inkluderer en subwoofer og 2 fronthøjttalere. Også denne type system giver dig god bas gennem subwooferen. Installation finder som regel sted ved at forbinde subwooferen til computeren; systemet får strøm fra en strømkilde, som gør det mobil.

Trin 3

Hvis du ønsker at få lyd i meget høj kvalitet, eller du kan lide at se film med surround sound, er et 5.1-system (subwoofer, centerhøjttaler, 2 fronthøjttalere og 2 baghøjttalere) velegnet til dig. Dens fordel er, at du kan få den fulde lydstyrke, uanset kvaliteten af outputlyden. Denne type system er også forbundet og styret via en subwoofer. Glem ikke, at når du vælger højttalere, skal du være opmærksom ikke kun på producenten (han skal være velrenommeret), men også på systemets egenskaber (det er bedre at konsultere en konsulent i butikken om dem).

Anbefalede: