Sådan Tilsluttes To Antenner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes To Antenner
Sådan Tilsluttes To Antenner

Video: Sådan Tilsluttes To Antenner

Video: Sådan Tilsluttes To Antenner
Video: 10 Hvordan stueantennen samles og tilsluttes korrekt 1080p 2024, Kan
Anonim

Satellit-tv, i modsætning til den sædvanlige jordbaserede, gør det muligt at se digitale kanaler i HD-kvalitet på nye LCD- og LED-tv'er. Således ser farverne på skærmen realistisk ud, og billedet giver dig mulighed for at skabe en "tilstedeværelse" -effekt. For at være i stand til at dække hele spektret af tv-kanaler fra alle tilgængelige satellitter i kredsløb, kan du enten bruge en motorophæng til en parabol eller tilslutte to eller flere "retter" til en modtager på samme tid.

Sådan tilsluttes to antenner
Sådan tilsluttes to antenner

Er det nødvendigt

DiSEqC

Instruktioner

Trin 1

Installer to parabolantenner. Den mest traditionelle mulighed: man "ser" mod vest og har tre konvektorer - til Amos 2/3 4W, Astra 4, 8E (Sirius 5E) og HotBird 13E satellitter, den anden er rettet mod øst, hvor ABS 1 75E, Express AM2 80E satellitter er placeret og Yamal 201 90E. Når du installerer dem, skal du sørge for, at beslagene, som de er fastgjort til, enten er strengt vandrette (på væggen) eller lodrette (på taget). Derudover bør der ikke være høje bygninger eller høje træer foran antennerne, der kan blokere signalet fra satellitten.

Trin 2

Indstil den vestlige antenne først. For at gøre dette skal du slutte koaksialkablet til den centrale konvektor (satellit Astra 4, 8E) og derefter til modtagerens LBN-stik. Tilslut sidstnævnte til et tv, og opret en kanal, hvor satellit-tv vises. I fremtiden skifter du tv-kanaler med modtagerens fjernbetjening. I tuner-menuen skal du vælge satellitten Astra 4, 8E. Hvis den ikke er der, skal du registrere den manuelt. Indstil sådanne transponderindstillinger - 11766h27500, sluk for DiSEqC. Anbring antennen lodret og flyt den til højre så langt den kommer. Flyt det til venstre, saml signalet fra satellitten og bring dets styrke til 80-90%. Dette vil være synligt nederst i indstillingsvinduet. Fastgør antennen i denne position.

Trin 3

Sluk for satellitmodtageren og tilslut kablet fra Amos2 / 3 4W konvektoren til det. Juster med konvektoren på bjælken, og still ind på satellitten. Indstil også signalet på HotBird 13E-satellitten. Indstil den anden antenne på samme måde startende med Express AM2 80E. For at forbinde disse to antenner til en modtager på samme tid skal du bruge en elektronisk enhed DiSEqC 8-1 (8 - indgange, 1 - udgang). Tilslut koaksialkablerne fra alle seks konvektorer til det og outputkablet til modtageren. Tænd for den, og tænd DiSEqC i satellitmenuindstillingerne. Scan alle transpondere fra seks satellitter med modtageren, og gem kanalerne. Du kan forbinde tre, fire osv. På samme måde. parabolantenner, skal kun DiSEqC med et stort antal input tages.

Anbefalede: