Sådan Oprettes En Regnbue Med Parabolantenner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Regnbue Med Parabolantenner
Sådan Oprettes En Regnbue Med Parabolantenner

Video: Sådan Oprettes En Regnbue Med Parabolantenner

Video: Sådan Oprettes En Regnbue Med Parabolantenner
Video: lag på lag med væsker 2024, Kan
Anonim

Udbyder "Raduga TV" tilbyder i sine pakker med betalte satellit-tv-kanaler til at se hele familien. Ud over at udsende programmer fra tredjepartsproducenter tilbyder Raduga TV også sit eget produkt under mærket Club 100, såsom Illusion +, Russian Illusion, Zoo, Eurokino og Detsky. Satellitdækningsområdet dækker fuldstændigt hele Den Russiske Føderations territorium og SNG-landene. For at se kanaler skal du installere og konfigurere antennen til modtagelse.

Sådan oprettes en regnbue med parabolantenner
Sådan oprettes en regnbue med parabolantenner

Er det nødvendigt

  • - Ku-bånds lineær konverter;
  • - satellittuner med et CI-stik eller med muligheden for at modtage Irdeto 2-kodning.

Instruktioner

Trin 1

Installer parabolantenne et sted, hvor der ikke er forhindringer foran den - en mur af en højhus eller høje træer. For at modtage signalet fra Raduga TV-udbyderen skal du bruge en skål med en diameter på mindst 90 cm, en satellitmodtager (tuner), der kan modtage et signal kodet i Irdeto 2 eller en, der har et CI-stik til installation af en adgangskort til digitale kanaler samt et Ku-interval.

Trin 2

Find ud af, om din placering falder inden for Raduga TV-udbyderens dækningsområde, og hvilken antennediameter der kræves for at modtage signalet. Drej antennen mod ABS-satellit 1 75e, 75 grader E. Brug dette websted til at gøre dette www.dishpointer.com, hvor indtast navnet på din by eller dens geografiske koordinater i søgefeltet

Trin 3

Vælg derefter dit hus på satellitkortet og klik på det. Under søgefeltet er der en rullemenu med navnet på satellitterne. Vælg ABS 1. Den grønne stråle viser retningen, og azimuthen til satellitten, antennens vinkel (hældning af spejlet) og graden af omformerens rotation vil blive vist nederst.

Trin 4

Tilslut et koaksialkabel gennem F-stikkene på konverteren med modtageren og det med tv'et. Tænd for tuneren, indstil modtagerkanalen på tv'et. Tv-udbyderen Raduga TV udsender fra transpondere: 12548v22000 og 12610v22000, hvor det første ciffer er frekvensen, v er den lodrette polarisering, og det andet er strømningshastigheden.

Trin 5

Indtast disse data i modtageren ved hjælp af fjernbetjeningen. Begynd langsomt at dreje antennen til venstre og højre, indtil et stabilt signal vises, på dette tidspunkt vil kvaliteten og signalstyrken ændre sig i kanalindstillingsvinduet på tv'et. Fix det, drej konverteren for at opnå en stærkere værdi, og fix den. For en mere nøjagtig indstilling kan du bruge specielle enheder.

Anbefalede: