Sådan Indtastes Kanaltaster

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indtastes Kanaltaster
Sådan Indtastes Kanaltaster

Video: Sådan Indtastes Kanaltaster

Video: Sådan Indtastes Kanaltaster
Video: ОЖИДАНИЕ или РЕАЛЬНОСТЬ! ИГРЫ в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Маленькие кошмары 2 в реальной жизни! 2024, April
Anonim

Hvis du har et specielt emulatorprogram i din satellittuner, kan det indeholde taster til de kodede kanaler. De samles i de relevante kodninger, hvis liste når ti. For at indtaste tasterne skal du vide, hvordan du kommer ind i emulatoren.

Sådan indtastes kanaltaster
Sådan indtastes kanaltaster

Er det nødvendigt

  • - tv;
  • - satellit tuner.

Instruktioner

Trin 1

Aktivér emulatoren på satellitmodtageren for at kunne indtaste tasterne fra kanalerne. Rækkefølgen for aktivering afhænger af producenten af modtageren. I tilfælde af Digital 4000-modtageren skal du tænde for en hvilken som helst kanal og derefter trykke på 9339- eller 9976-knappen på fjernbetjeningen.

Trin 2

For at aktivere emulatoren i Golden Interstar og begynde at indtaste kanaltasterne, tryk på rækkefølgen på følgende knapper på modtagerens fjernbetjening: Menu, 2, 5, 8, 0. Ved hjælp af den samme sekvens kan emulatoren slukkes.

Trin 3

Aktivér emulatoren på Star ASR-modtageren. For at gøre dette skal du trykke på "Menu" -knappen på modtagerens fjernbetjening og derefter gå til "Hovedmenu", vælge "Forældrekontrol". Tryk på i-knappen på fjernbetjeningen, og indtast derefter koden 2004 fra knapperne.

Trin 4

Klik på Indstil standardtastkommando i den menu, der åbnes, og sæt derefter indstillingen Nøgleemufunktion til "Aktiveret". Tryk på Exit på fjernbetjeningen. For at aktivere emulatoren i Euston-modtageren skal du trykke på kombinationen 7799-knappen, så åbnes en menu med et sæt taster.

Trin 5

Gå til menuen "Brugerindstillinger" i X-Cruiser-modtageren, vælg punktet "Adgangskode til børn", indtast værdien 3333 i feltet "Aktuel adgangskode", nedenunder vises elementet med den røde knap på Gå til Key Manager fjernbetjening. Med den kan du indtaste kanalkoderne i modtageren. Aktivér emulatoren i Topfield-modtageren, gå til punktet "Systeminformation" i menuen, indtast værdien 121 fra fjernbetjeningen.

Trin 6

Inden du indtaster kanaltasterne, skal du sørge for, at denne kanal er registreret på den "ønskede" satellit, og at kanalens udsendelsesindstillinger ikke er blevet ændret. Gå derefter ind i modtageremuleringstilstand og skriv kanalen, for eksempel Inter-kanalen, der er placeret på Amos-satellitten, har en frekvens på 11389, vandret polarisering og en strømningshastighed på 27500. Den har en nøgle 12 34 AC F2 12 34 AC F2. For at kontrollere, om disse parametre stemmer overens med virkeligheden, skal du trykke på knappen på fjernbetjeningen i. Kanalparametrene vil blive angivet i højre kolonne.

Trin 7

Find derefter i emuleringstilstanden den nøgle, der hører til den kanal, du ikke har brug for, klik på knappen Rediger nøgle. Næste "OK", vælg Biss-kodning, klik på "OK". Fremhæv linjen med den gamle tast, tryk på den røde knap på fjernbetjeningen. Indtast kanaldataene fra venstre mod højre. Klik på OK og derefter på Afslut.

Anbefalede: