Sådan Ser Du Film På Tv I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ser Du Film På Tv I
Sådan Ser Du Film På Tv I

Video: Sådan Ser Du Film På Tv I

Video: Sådan Ser Du Film På Tv I
Video: Sådan ser du film og serier på din YouSee tv-boks via telefonstikket 2024, Kan
Anonim

En lang række enheder bruges til at se film ved hjælp af tv-skærmen. Oftest fungerer eksterne harddiske som fillagring. Nogle gange er tv'et forbundet til en computer til efterfølgende videotransmission.

Sådan ser du film på tv
Sådan ser du film på tv

Er det nødvendigt

  • - HDMI-kabel
  • - ekstern harddisk;
  • - digital set-top box
  • - desktop.

Instruktioner

Trin 1

For at se film ved hjælp af en ekstern lagerenhed skal du bruge USB-kanalen på tv-kabinettet. Find først ud af, hvilke videofilformater din tv-model understøtter. En detaljeret beskrivelse kan findes i brugervejledningen eller på udstyrsudviklerens websted.

Trin 2

Tilslut nu din harddisk eller dit flashkort til din computer. Kopier oplysningerne til et eksternt drev. Fjern enheden sikkert. Tilslut det til dit tv.

Trin 3

Tænd for dit tv og åbn indstillingsmenuen. Gå til menuen Signalkilde, og vælg elementet USB-HDD eller Flash-kort. Vent mens tv'et scanner drevets indhold. Vælg den ønskede videofil, og start den.

Trin 4

Hvis denne tv-model ikke læser store filer fra eksterne enheder, eller USB-porten overhovedet ikke er designet til videosignaltransmission, skal du bruge en digital set-top-boks. Moderne enheder er i stand til at læse ikke kun Blu-Ray-diske, men også eksterne HDD'er.

Trin 5

Efter tilslutning af den digitale set-top-boks skal du åbne tv-servicemenuen og vælge den aktive HDMI-port. Tilslut harddisken til set-top-boksen, og kør den ønskede film.

Trin 6

Der er en smartere og billigere metode til at se film på tv. Køb en bærbar personlig computer. Det gennemsnitlige skrivebord koster $ 200-300, hvilket er lavere end de fleste digitale set-top-bokse.

Dell bærbar computer
Dell bærbar computer

Trin 7

Slut dit tv til dit skrivebord ved hjælp af et HDMI-kabel. Som et resultat fik du en fuldgyldig personlig computer, hvis skærm udføres af dit tv. Tilslut harddisken og Ethernet-kablet til skrivebordet.

Trin 8

Download filer fra internettet til en ekstern harddisk, og afspil film ved hjælp af en hvilken som helst computerafspiller. Den største fordel ved denne metode er, at du kan bruge skrivebordet til at få adgang til Internettet, spille spil og udføre andre nødvendige opgaver.

Anbefalede: