Sådan Blokeres Et Megafon SIM-kort Via Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Blokeres Et Megafon SIM-kort Via Internettet
Sådan Blokeres Et Megafon SIM-kort Via Internettet

Video: Sådan Blokeres Et Megafon SIM-kort Via Internettet

Video: Sådan Blokeres Et Megafon SIM-kort Via Internettet
Video: МегаФон Login 3 hard reset, сброс настроек 2024, Kan
Anonim

Hvis en Megafon-abonnent har brug for at blokere sit SIM-kort, kan du bruge Service-Guide-selvbetjeningssystemet på mobiloperatørens websted.

Sådan blokerer du et SIM-kort
Sådan blokerer du et SIM-kort

Instruktioner

Trin 1

Gå til webstedet for Megafon-firmaet. Vælg i menuen øverst til venstre på siden, grenen og det område, hvor dit SIM-kort er registreret.

Trin 2

Gå til "Service-Guide" -systemet. Linket til selvbetjeningssiden findes øverst til højre på hovedsiden på Megafon-webstedet. Indtast i det specielle vindue på den grønne stribe midt på siden dit mobiltelefonnummer, som du vil blokere, og den selvbetjeningsadgangskode, du modtog tidligere. Du kan også bruge den PUK1-kode, som du modtog, da du købte et SIM-kort som adgangskode, det er angivet på papkassen i kontrakten.

Trin 3

Få en adgangskode til adgang til Service-Guide-systemet, hvis du ikke har modtaget det tidligere. For at gøre dette skal du ringe * 105 * 00 # fra din mobiltelefon og trykke på opkaldsknappen. Efter et stykke tid sendes en SMS-besked fra 495-502-5555 med en sekscifret adgangskode, som er adgangskoden til Service-Guide-systemet, til din mobiltelefon.

Trin 4

Vær opmærksom på den lodrette menu i venstre side af selvbetjeningssiden "Servicevejledning". Klik på den tredje linje fra toppen "Tjenester og takst", en yderligere liste over muligheder for styring af din takstplan udfolder sig foran dig. Du har brug for den syvende linje fra toppen (eller anden fra bunden) kaldet Number Blocking.

Trin 5

Indstil den dato, hvorfra du vil blokere dit telefonnummer. Vær opmærksom på, at blokeringen er indstillet i en periode på 60 dage, men hvis du ønsker det, kan du indstille en kortere frakoblingsperiode for nummeret. For at gøre dette skal du indtaste datoen for oplåsning af SIM-kortet i det ekstra vindue. Husk, at du bliver opkrævet et gebyr for at blokere et telefonnummer baseret på RUB 30 pr. Måned. Du kan fjerne blokeringen af Megafon SIM-kortet på den samme side.

Anbefalede: