Sådan Installeres Driveren På Kameraet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Driveren På Kameraet
Sådan Installeres Driveren På Kameraet

Video: Sådan Installeres Driveren På Kameraet

Video: Sådan Installeres Driveren På Kameraet
Video: How to install camera driver in laptop 2024, April
Anonim

Installation og opdatering af digitalkameradriveren afhænger af, hvor klar operativsystemet er på computeren til at genkende den nye enhed.

Sådan installeres driveren på kameraet
Sådan installeres driveren på kameraet

Instruktioner

Trin 1

Inden du installerer kameradrivere, skal du midlertidigt deaktivere antivirussoftware og andre USB-enheder (printer, scanner osv.). Kontroller systemets generelle tilstand.

Trin 2

Slut kameraet til din computer, og tænd det. Hvis dit kamera leveres med en software-cd, skal du indsætte det i drevet.

Trin 3

Højreklik på genvejen Denne computer på skrivebordet (til ældre operativsystemer), eller klik først på Start, og vælg Computer i højre kolonne i menuen (til Windows Vista og Windows 7). Vælg "Egenskaber", og gå derefter til "Hardware" -fanen (for ældre operativsystemer - "Enhedshåndtering").

Trin 4

Find følgende punkter: "Ukendt enhed", "Andre enheder", "USB-enhed", "Digital kamera" eller henvis til navnet på dit kamera, hvis computeren frit genkendte det. Kontroller egenskaberne for hver enhed, og se efter en kameradriver, der ikke blev genkendt, eller som skal installeres. Hvis der er et problem med installationen, vises der et gult spørgsmålstegn i det afsnit, hvor det er placeret.

Trin 5

Venstreklik på enheden to gange, og vælg fanen "Driver". Efter - klik på knappen "Installer", "Opdater" eller "Geninstaller". I guiden Opdater driver skal du vælge Install fra en liste eller en bestemt placering (eller lignende). Marker afkrydsningsfeltet ud for linjen”Søg ikke. Jeg vælger selv den rigtige driver."

Trin 6

Installer den driver, du har brug for fra disken, eller vælg den på listen over enheder ved at klikke på knappen "Gennemse" og find cd'en med kamerasoftwaren (eller en mappe på din harddisk med et udpakket arkiv med drivere, der er downloadet fra Internettet i rykke). Klik på OK eller Installer.

Trin 7

Når driverinstallationen eller opdateringsprocessen er afsluttet, skal du klikke på Udfør.

Anbefalede: