Sådan Slår Du Et Mobiltelefonnummer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slår Du Et Mobiltelefonnummer
Sådan Slår Du Et Mobiltelefonnummer

Video: Sådan Slår Du Et Mobiltelefonnummer

Video: Sådan Slår Du Et Mobiltelefonnummer
Video: Sådan slår du lokalitetsvisning til på din telefon 2024, April
Anonim

Hvis du bliver chikaneret af opkald fra et ukendt nummer, skal du ikke skynde dig at ringe tilbage med det samme, da det kan være telefonsvindlere, en abonnent fra en anden region eller endda et land. Du kan forhåndsstanse et mobiltelefonnummer og finde ud af, hvem der ejer det.

Prøv at slå et mobiltelefonnummer online
Prøv at slå et mobiltelefonnummer online

Instruktioner

Trin 1

Prøv at slå dit mobilnummer online gennem søgemaskiner. Hvis det tilhører svindlere, vil du sandsynligvis se det i en af de tilsvarende databaser med en beskrivelse. Ofte forklæder angribere numre som mobilnetværksoperatører, forskellige underholdningstjenester osv., Som et resultat af, at abonnenter, der allerede er blevet offer for bedrag, offentliggør dem på Internettet for at advare andre mennesker.

Trin 2

Vær opmærksom på de første 3-4 cifre i nummeret. Hvis det ikke starter med koden "+7" eller "8", er det sandsynligvis registreret i udlandet. De næste 3 cifre efter koden kan fortælle, hvilken mobiloperatør nummeret tilhører, og i hvilken region eller by dens ejer er placeret. Du kan slå denne kombination gennem søgemaskiner og finde ud af, hvor sikre opkald til det nummer, du er interesseret i, vil være, og hvor meget de vil koste.

Trin 3

Abonnenter offentliggør ofte deres numre på forskellige ressourcer, for eksempel på sociale netværk, på rubrikannoncer, jobsøgning, dating osv. Når man bruger søgemaskiner, er der således en forholdsvis stor sandsynlighed for at finde et link til telefonejerens side på Internettet. Prøv også at slå et mobiltelefonnummer gennem de nævnte ressourcer, da de også har interne søgemaskiner, der giver dig mulighed for at søge efter mennesker efter forskellige parametre.

Trin 4

Tjek mobiloperatørers hjemmesider. Nogle af dem tilbyder specielle betalte tjenester for at bestemme ejeren af nummeret og hans placering. Bemærk, at i dette tilfælde vil telefonens ejer være opmærksom på dine handlinger, og så snart du prøver at slå et mobiltelefonnummer, modtager han en meddelelse, som han kan svare med samtykke eller afslag.

Anbefalede: