Sådan Finder Du Ud Af Taksten For En Megafon-abonnent

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Ud Af Taksten For En Megafon-abonnent
Sådan Finder Du Ud Af Taksten For En Megafon-abonnent

Video: Sådan Finder Du Ud Af Taksten For En Megafon-abonnent

Video: Sådan Finder Du Ud Af Taksten For En Megafon-abonnent
Video: Как активировать бонусы на мегафоне! Активация баллов супер ответ 2024, Marts
Anonim

Behovet for at finde ud af taksten på Megafon opstår fra tid til anden for næsten alle abonnenter, da disse oplysninger giver dig mulighed for at regulere de aktuelle tilsluttede tjenester og kommunikationsomkostninger. Selvom du ikke har en klientaftale med virksomheden ved hånden, giver operatøren flere specielle muligheder.

Du kan finde ud af taksten på Megafon ved hjælp af supportcentret
Du kan finde ud af taksten på Megafon ved hjælp af supportcentret

Instruktioner

Trin 1

Tjek den klientaftale, du har indgået, når du registrerer et SIM-kort eller den sidste forbindelse for visse tjenester for at finde ud af din takst på Megafon. Hvis dette dokument ikke er tilgængeligt, kan du kontakte en af de nærmeste Megafon kommunikationssaloner og tage dit pas med dig. Kontorpersonalet hjælper dig med at finde ud af Megafon-taksten pr. Telefonnummer.

Trin 2

Brug det korte nummer fra operatørens supporttjeneste 0500. Du føres til stemmemenuen. Lyt til vejledningen fra telefonsvareren, og gå til det relevante emne. Normalt bliver oplysninger om den tilsluttede takst tilgængelige ved at trykke på tallet "1" og derefter "3". Du kan også bare vente et stykke tid eller når som helst trykke på "0" -tasten for at kontakte supportmedarbejderen. Vær forberedt på at give dit nummer og pasoplysninger, hvorefter du får de nødvendige oplysninger.

Trin 3

Prøv at finde ud af taksten på Megafon gennem telefonen ved at ringe til en speciel kombination af tegn (USSD-kommando) * 105 #. I funktionsmenuen, der vises på skærmen, skal du vælge emnet "Min konto" eller "Tariffer". Gå derefter til det nederste punkt, så oplysninger om dine nuværende tilsluttede tjenester vises på skærmen. Mere detaljerede oplysninger om takstplaner kan fås via USSD-kommando * 105 * 2 #.

Trin 4

Se operatørens onlinetjeneste "Service-guide", det link, som du finder på webstedet megafon.ru. Indtast dit eksisterende brugernavn og din adgangskode for at indtaste din personlige konto eller få dem ved hjælp af instruktionerne på skærmen. På hovedsiden på din personlige konto kan du få alle nødvendige oplysninger om dit nummer og klientaftalen, inklusive den aktuelle Megafon-takst.

Anbefalede: