Sådan Bestemmes Takstplanen Beeline

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Takstplanen Beeline
Sådan Bestemmes Takstplanen Beeline

Video: Sådan Bestemmes Takstplanen Beeline

Video: Sådan Bestemmes Takstplanen Beeline
Video: Beeline Moto - How Does It Work? Your FAQ's Answered | App Updates | New Features 2024, April
Anonim

For at finde ud af navnet på "Beeline" takstplanen, som din telefon er tilsluttet, kan du bruge tjenesterne på din personlige konto på hjemmesiden eller ringe til kundeservice.

Sådan bestemmes takstplanen Beeline
Sådan bestemmes takstplanen Beeline

Instruktioner

Trin 1

Besøg den officielle hjemmeside "Beeline". Vælg din region fra listen, der vises i øverste højre hjørne af hjemmesiden.

Trin 2

Undersøg den lodrette menu på højre side af siden med titlen "Private Clients". I venstre kolonne i denne menu, nederst på den, vil du se knappen "Min konto". Klik på den. Øverst på siden, der vises, er der et afsnit "Service management system" My Beeline ", til højre for titlen er et link - det er hvad du har brug for.

Trin 3

Få en adgangskode for at få adgang til My Beeline-servicestyringssystemet. For at gøre dette skal du ringe * 110 * 9 # fra dit telefonnummer og trykke på opkaldsknappen. Meddelelsen "Din ansøgning er accepteret" vises på telefonskærmen, og efter et par minutter modtager du en SMS-besked med dit sekscifrede kodeord til servicestyringssystemet. Indtast det i det relevante felt, som login skal du ringe til mobiltelefonnummeret med koden, men uden de otte. Systemet tilbyder at ændre adgangskoden til den, du selv kommer med.

Trin 4

Udforsk hovedsiden i servicestyringssystemet "My Beeline". I den øverste venstre del af den, under hilsenen, vil du se oplysninger om dit telefonnummer, i den anden linje fra toppen vil du se navnet på takstplanen. Du kan ændre takstplanen i servicestyringssystemet - bare klik på knappen "Skift" til højre for navnet på din takstplan.

Trin 5

Ring til kundeservicen "Beeline", ring til 0611 fra din mobiltelefon og tryk på opkaldstasten. Fra en fasttelefon kan du ringe til 495-974-8888. Følg instruktionerne på telefonsvareren, vent på forbindelsen til operatøren. For at gøre dette skal du efter den første stemmemeddelelse trykke på "2" i tonetilstand, efter den anden - "0". Husk, at ventetiden til en forbindelse med en kundeservicespecialist kan være op til 15-20 minutter. Stil specialisten de spørgsmål, du er interesseret i om takstplanen.

Anbefalede: