Sådan Kontrolleres Telefonens Originalitet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres Telefonens Originalitet
Sådan Kontrolleres Telefonens Originalitet

Video: Sådan Kontrolleres Telefonens Originalitet

Video: Sådan Kontrolleres Telefonens Originalitet
Video: 5 ПРОСТЫХ САМОДЕЛОК ИЗ СТАРОГО МОБИЛЬНОГО ТЕЛЕФОНА 2024, April
Anonim

Mobiltelefonmarkedet er mere og mere fyldt med understandard kopier. Der er en chance for ved et uheld at købe en "grå" telefon, selvom du køber den i en butik. Heldigvis inden vi køber en telefon, kan vi altid tænde den for at teste for funktionalitet. Dette er hvad vi vil bruge til at kontrollere, om vi holder den originale telefon i vores hænder eller ej.

Sådan kontrolleres telefonens originalitet
Sådan kontrolleres telefonens originalitet

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du være opmærksom på skærmen og kameraets kvalitet, hvis der er en i denne model. Kvaliteten skal strengt svare til den deklarerede, pixelerne skal være lyse og billedet skal være klart. Billedet på skærmen bør ikke ændre sig på grund af en ændring i synsvinklen.

Trin 2

Tjek menuer og sprogindstillinger samt byggekvalitet. Alle detaljer skal monteres tæt, knapper skal russificeres. Telefonens interne menu skal have et standardudseende og være fuldstændig russificeret.

Trin 3

Telefonen skal ikke have nogen funktioner, der ikke er angivet i beskrivelsen, for eksempel en ekstra kortspor eller tv-modtager eller et andet SIM-kortspor.

Trin 4

Hver telefon er udstyret med et personligt nummer, der er på et klistermærke, som normalt er placeret bag batteriet. Dette nummer kaldes “IMEI-nummer”. Dette nummer skal også indtastes i telefonens firmware. På enhver telefonmodel kan du kontrollere IMEI-koden som følger: ring koden * # 06 # og skriv det nummer, der vises på skærmen, ned. Den skal være identisk med den bag batteriet.

Anbefalede: