Sådan Køres Sony Playstation-spil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køres Sony Playstation-spil
Sådan Køres Sony Playstation-spil

Video: Sådan Køres Sony Playstation-spil

Video: Sådan Køres Sony Playstation-spil
Video: Sony PS VR - первый взгляд 2024, Kan
Anonim

Sony PlayStation-spil frigives på specielle UMD-optiske diske, der kun understøttes af PSP'er. For at køre konsolspil på din computer skal du bruge emulatorprogrammer.

Sådan køres Sony Playstation-spil
Sådan køres Sony Playstation-spil

Instruktioner

Trin 1

Søg på internettet og download den gratis ePSXe-software. For eksempel kan du bruge det officielle websted https://www.epsxe.com/ eller en hvilken som helst torrent. For at gøre det lettere at tilpasse applikationen skal du finde den russiske version. Kør guiden til opsætning af ePSXe. Klik på knappen Kom godt i gang.

Trin 2

Gå til afsnittet "Indstillinger" og vælg "BIOS". Her kan du konfigurere programmet til at beskytte computerens ROM og styre set-top-boksens hardware. I det vindue, der åbnes, skal du klikke på knappen "Vælg" og vælge en af BIOSerne i mappen / ePSXe / bios. Bekræft dit valg, og luk vinduet.

Trin 3

Åbn videoindstillingerne. Angiv typen af video-plugin, og klik på knappen "Konfigurer". Et vindue med mange muligheder vises. Hvis din computer er kraftig nok, kan du gå direkte til standardindstillingsblokken og vælge Nice og til svage pc'er - Hurtig. Som et resultat installeres indstillingerne automatisk, men det er bedre at indstille dem manuelt. Når du har angivet alle parametrene, skal du klikke på knappen "OK" og lukke videoindstillingerne.

Trin 4

Juster lyden. For at gøre dette skal du først vælge et plugin til det. Nedenfor i vinduet, der åbnes, vises typer lydspor. Sørg for at kontrollere det tredje punkt "Aktiver HA-lyd". Resten aktiveres efter eget skøn. Klik derefter på knappen "Konfigurer", og indtast dine foretrukne muligheder.

Trin 5

Vælg punktet "CD-ROM" i indstillingsmenuen. Vælg pluginet igen, og angiv de nødvendige indstillinger for det. Sørg for at angive i drevafsnittet det drev, som du vil bruge til at læse diske med Sony PlayStation-spil. I grænseflade-punktet skal du vælge grænsefladen til at arbejde med drevet, som er designet til forskellige operativsystemer.

Trin 6

Angiv joystick-indstillinger. Her skal du bare angive de nøgler, der svarer til bestemte kommandoer. Gem indstillingerne, indsæt Sony PlayStation-spildisken i drevet, og vælg Kør CD-Rom i menuen Filer.

Anbefalede: