Sådan Gendannes Et USB-flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Et USB-flashdrev
Sådan Gendannes Et USB-flashdrev

Video: Sådan Gendannes Et USB-flashdrev

Video: Sådan Gendannes Et USB-flashdrev
Video: Обзор и тест USB Flash накопитель Sandisk 64gb USB 3.0 2024, April
Anonim

Hvis det ikke registreres, når du slutter et USB-flashdrev til en computer, skal du ikke skynde dig at smide det væk. Faktisk kan dette problem i de fleste tilfælde løses. Aftagelige lagringsmedier kan gendannes og justeres til at fungere.

Sådan gendannes et USB-flashdrev
Sådan gendannes et USB-flashdrev

Nødvendig

  • - computer;
  • - USB-stik;
  • - JetFlash gendannelsesværktøj.

Instruktioner

Trin 1

JetFlash Recovery Tool er lille i vægt (ca. 3,5 MB), men et meget nyttigt program til at gendanne "ødelagte" flashdrev, der er "buggy" i drift. Sådanne USB-medier registreres ikke af computeren, systemet ser dem ikke selv efter en genstart, du kan ikke kopiere oplysninger fra dem eller gemme et nyt dokument. Hvis du har et af ovenstående symptomer, skal du kigge efter dette værktøj og installere det på din computer. Dette program vil helt sikkert komme til nytte for dig.

Trin 2

Du kan finde programmet på Internettet på websteder med software. Det er nok at indtaste søgeordet JetFlash Recovery Tool i den forespørgsel, du bruger, og følge et eller flere links, hvor det værktøj, du har brug for, vil blive placeret. Download applikationen, pak arkivet ud, og kør programmet.

Trin 3

Derefter skal du slutte USB-nøglen til din computer. Vent et stykke tid på, at flashdrevet kan bestemme. For at gendanne det skal du klikke på Start-knappen og vente på, at processen er færdig. Derefter skal du afslutte arbejdet med knappen Afslut. Nu kan du afbryde USB-flashdrevet og tilslutte det igen til din computer for at kontrollere, om problemet blev løst eller ej. Som praksis viser, kan flytbare medier i de fleste tilfælde gendannes på få sekunder ved hjælp af dette program.

Anbefalede: