Hvordan Man Skriver På En Mobiltelefon

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Skriver På En Mobiltelefon
Hvordan Man Skriver På En Mobiltelefon

Video: Hvordan Man Skriver På En Mobiltelefon

Video: Hvordan Man Skriver På En Mobiltelefon
Video: Hvordan aktivere samtale venter på din mobiltelefon? 2024, Kan
Anonim

Ved hjælp af en mobiltelefon kan du ikke kun foretage opkald, men også skrive beskeder, der hjælper med at formidle de nødvendige oplysninger, hvis adressaten i øjeblikket er på arbejde, kører i metroen eller midlertidigt i det utilgængelige område af det mobile netværk signal. Ved første øjekast er telefonens knapper kun beregnet til at ringe op til numre, men hvis du ser nøje, har hver knap ud over et nummer et par flere bogstaver, der er trykt med mindre udskrift. Disse symboler hjælper dig med at skrive på din telefon ved hjælp af de medfølgende taster.

Hvordan man skriver på en mobiltelefon
Hvordan man skriver på en mobiltelefon

Nødvendig

mobiltelefon

Instruktioner

Trin 1

For at begynde at skrive på din mobil skal du først vælge "Ny besked" i telefonmenuen. Du vil se en formular til indtastning af data i en SMS-besked. Indtast modtagerens nummer i feltet "Til".

Trin 2

Flyt derefter markøren ved hjælp af knappen, joysticket eller ved at berøre skærmen med fingeren (afhængigt af telefonens funktionalitet) til bunden af formularen, som er beregnet til indtastning af teksten i meddelelsen. Efter disse handlinger skifter din mobil til tilstanden for at skrive tekst og tal.

Trin 3

Find telefonknappen med det første bogstav i det ord, du vil skrive i det med småt.

Trin 4

Tryk hurtigt på denne tast flere gange, hver gang du trykker på et nyt tegn på skærmen. Når du ændrer ikoner, vises kun de bogstaver eller det nummer, der er anvendt på den trykte knap.

Trin 5

Hvis du trykker på tasten med tallet 2 og bogstaverne "abvg", vises først bogstavet "a" på skærmen, næste tryk - "b", derefter - "c", næste tryk - " d "og endelig -" 2 ".

Trin 6

Når du har valgt det ønskede bogstav, skal du gå videre til næste sæt. For at gøre dette, hvis et nyt bogstav er på den samme knap, skal du vente 2-3 sekunder og trykke på. Det næste bogstav i ordet vises på skærmen.

Trin 7

Hvis det nye bogstav er i tegnsættet på en anden knap, skal du klikke på det straks efter valg af det første bogstav. Vælg således de bogstaver, du har brug for, og skriv meddelelsesteksten ud fra dem.

Trin 8

For at gøre et mellemrum mellem ordene skal du trykke på "0" og tegnsætningstegnet - "1". Du kan slette, hvad du har skrevet med "c" -tasten eller den højre knap, der er placeret direkte under telefonskærmen. For at slette flere bogstaver eller ord skal du trykke på denne knap flere gange med hurtige bevægelser. For at slette al tekst skal du trykke på tasten i 1-2 sekunder.

Trin 9

Hvis din telefon er berøringsfølsom og ændrer skærmretningen, når den vippes, skal du dreje enhedens krop vandret, så får du vist et fuldt udbygget tastatur. Her skal du kun trykke på hver knap én gang, da der er et symbol på tasterne.

Anbefalede: