Hvor Tilsluttes Hovedtelefoner

Indholdsfortegnelse:

Hvor Tilsluttes Hovedtelefoner
Hvor Tilsluttes Hovedtelefoner

Video: Hvor Tilsluttes Hovedtelefoner

Video: Hvor Tilsluttes Hovedtelefoner
Video: Смартфон OnePlus Nord N100 - ПОЛНОЦЕННЫЙ ОБЗОР 2024, Kan
Anonim

Computere har support til en lang række enheder. Så du kan altid tilslutte hovedtelefoner til musik eller stemmekommunikation. De er forbundet via det tilsvarende stik på lydkortet, der er installeret på computeren.

Hvor tilsluttes hovedtelefoner
Hvor tilsluttes hovedtelefoner

Instruktioner

Trin 1

Hovedtelefoner tilsluttes via et lydudgangssignal, som kan være placeret på forsiden eller bagsiden af din computer. Hvis du bruger en bærbar computer, sættes hovedtelefonerne i det rigtige stik på siden af enheden.

Trin 2

Et typisk computerlydkort har 3 porte, hvoraf 2 er til lydindgang og en til output. Disse stik har en standard diameter på 3,5 mm og er farvekodede. Hullet markeret med en grøn kant er ansvarlig for at forbinde hovedtelefonerne.

Trin 3

Sæt hovedtelefonstikket i det tilsvarende hul. Hvis du har en mikrofon, kan du slutte stikket til den røde indgang, som normalt er placeret til højre for hovedtelefonstikket. Derefter skal du starte musikfilen og kontrollere, om forbindelsen fungerer.

Trin 4

Efter installation af stikkene kan du justere lydstyrken og lydkvaliteten. For at gøre dette skal du åbne panelet til styring af lyddriveren, som automatisk skal vises efter tilslutning af en ny enhed. Du kan også få adgang til denne menu ved hjælp af det tilsvarende ikon i Windows-bakken.

Trin 5

Juster lydparametrene ved hjælp af de funktioner, der vises i programvinduet. For at konfigurere mikrofonen kan du gå til Start - Kontrolpanel - Hardware og lyd - Lyd - Optagelse. Klik på navnet på den tilsluttede enhed, og vælg "Egenskaber". Konfigurer de ønskede parametre i det vindue, der vises, og gem derefter ændringerne. Hovedtelefonforbindelsen og opsætningen er fuldført.

Trin 6

Hvis der ikke er nogen lyd efter tilslutningen, skal du kontrollere, at stikkene er i god stand, og at de er tilsluttet korrekt til stikket. Træk stikket ud, og sæt det derefter tilbage i stikket. Hovedtelefonerne skal være tilsluttet til porten. Hvis du ikke er sikker på, om de fungerer, skal du teste dem på din telefon eller afspiller.

Anbefalede: