Sådan Tilsluttes En Choker

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Choker
Sådan Tilsluttes En Choker

Video: Sådan Tilsluttes En Choker

Video: Sådan Tilsluttes En Choker
Video: Замена отопления в новостройке. Подключение. Опрессовка. #17 2024, Kan
Anonim

En induktor er en slags induktor, som er en dielektrisk kerne og en isoleret ledning, der er spiralformet omkring den. Industrielle produceres i et separat hus og har specielle terminaler til tilslutning. Drosselforbindelsesdiagrammet er tegnet på dets krop. Typisk er choker forbundet i serie i lampekredsløbet.

Sådan tilsluttes en choker
Sådan tilsluttes en choker

Nødvendig

  • - industriel choker
  • - IZU - startenhed;
  • - Fluorescerende lampe,;
  • - patron;
  • - ledninger, skruetrækker.

Instruktioner

Trin 1

Undersøg omhyggeligt chokeforbindelsesdiagrammet på kroppen. Derefter forbindes fasekablet direkte til spolen til den relevante terminal. Fra den går ledningen til IZU til terminalen markeret med bogstavet D (choker). Fra IZU-terminalen med betegnelsen L (lampe) er en anden ledning forbundet til lampeholderen. En anden ledning fra N-terminalen går tilbage til netværket.

Trin 2

Tag en to-leder ledning og tilslut den til et almindeligt stik. Del den anden ende af ledningen i to og fjern enderne. Tilslut den ene kerne af ledningen til choketerminalen med en skrue. Tilslut et lille stykke single-core wire til den anden choketerminal med en skrue. Skru den anden ende med en skrue til IZU-terminalen, der er markeret med bogstavet D. Tilslut et andet lille stykke ledning til udløseranordningens L-terminal. Tilslut den modsatte ende af ledningen til lampestikket.

Trin 3

Fra lampeholderen skal du slutte det næste ledningsstykke til strømledningen (nul), som også tilslutter en lille ledning, der kommer fra terminal N på udløsningsenheden. Alle tre ledninger er forbundet med et specielt plaststik, som kan købes i en elbutik. Den enkleste vridning af ledninger er også mulig, som skal være godt isoleret.

Trin 4

Skru lampen i stikkontakten, og sæt den i.

Anbefalede: