Sådan Installeres Software Til Samsung-telefonen Korrekt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Software Til Samsung-telefonen Korrekt
Sådan Installeres Software Til Samsung-telefonen Korrekt

Video: Sådan Installeres Software Til Samsung-telefonen Korrekt

Video: Sådan Installeres Software Til Samsung-telefonen Korrekt
Video: How to install stock Firmware (software) on Samsung phone using Odin 2024, Kan
Anonim

Samsung-software (software) og forskellige drivere er installeret til at styre enhedens indhold og synkronisere det med en computer. Yderligere software kan være påkrævet, hvis du også vil genskabe din telefon eller downloade yderligere applikationer til den.

Sådan installeres software til Samsung-telefonen korrekt
Sådan installeres software til Samsung-telefonen korrekt

Installation af USB-drivere

Ældre Samsung-telefoner kan kun tilsluttes en computer via USB efter installation af det korrekte sæt drivere. Og hvis nye modeller af smartphones automatisk registreres som flytbare medier, kan almindelige Samsung-enheder kun synkroniseres med en computer efter installation af den korrekte driver.

Indsæt den disk, der fulgte med din telefon, i din computers cd-drev. Derefter skal du slutte din Samsung med et kabel til computeren, hvis det er nødvendigt, ved hjælp af brugsanvisningen. Vent på automatisk installation af de nødvendige drivere i systemet, hvorefter du modtager en tilsvarende meddelelse i systembakken. Driverinstallationen er nu afsluttet, og du kan nu bruge din Samsung på systemet.

Programmer til arbejde med telefoner

Moderne Samsung-telefoner understøtter en række programmer, der giver dig ikke kun mulighed for at synkronisere de oplysninger, du har brug for, men også til at administrere telefonindstillinger og installerede applikationer. For at downloade den nødvendige software til at arbejde med din telefon skal du gå til den officielle side på Samsung Internet i afsnittet "Påkrævet software" ved hjælp af din computer eller laptop.

Du vil blive tilbudt at downloade flere programmer, der har visse funktioner. De fleste Samsung Android-telefoner fungerer med Kies-appen, som giver dig mulighed for at synkronisere musik, fotos, videoer, apps, noter og mere. med telefonen straks efter at den er tilsluttet computeren. Programmet kan også opdatere enhedssoftwaren automatisk, når enheden er tilsluttet, og en tilsvarende meddelelse vises.

Samsung Smart Switch-appen giver dig mulighed for at synkronisere kontakter og kalenderposter, der blev gemt på din gamle Samsung-telefon. Programmet kopierer de nødvendige oplysninger til en ny telefon ved at gemme data fra den gamle, når den er tilsluttet. S Note giver dig mulighed for at synkronisere noter, du opretter på din computer, med din telefon. Samsung SideSync giver dig mulighed for at styre din computers skrivebord.

Når du har valgt det ønskede program, skal du klikke på "Download" og følge de instruktioner, der vises på skærmen. Når download er afsluttet, skal du køre filen for at installere den nødvendige software og også følge instruktionerne på skærmen. Efter installation skal du køre det resulterende program ved hjælp af genvejen på skrivebordet. Tilslut derefter din enhed med et USB-kabel for yderligere at identificere telefonen og udføre synkronisering.

Anbefalede: