Sådan Indstilles En Ret Gradvist

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles En Ret Gradvist
Sådan Indstilles En Ret Gradvist

Video: Sådan Indstilles En Ret Gradvist

Video: Sådan Indstilles En Ret Gradvist
Video: Агророгоскоп нарезки и укоренения черенков в октябре 2021 года Плюс способ укоренения осенью 2021 2024, Kan
Anonim

Satellit-tv og satellit-internet er ikke noget eksotisk i vores tid. Uanset hvor der er et satellitdækningsområde, kan du se tv-kanaler i digital kvalitet. Derudover, hvis du har en computer og et DVB-kort og derefter har indstillet på en internetudbyder, kan du altid oprette forbindelse til netværket via en asynkron eller tovejskanal. Det vigtigste er imidlertid at indstille parabolantennen korrekt til at modtage signalet. Der er flere muligheder for at gøre dette, en af dem er ved kompas.

Sådan indstilles en ret gradvist
Sådan indstilles en ret gradvist

Instruktioner

Trin 1

Installer parabolantenne et sted, hvor den ikke er dækket af høje bygninger eller høje træer, ellers vil TV-billedet "smuldre", eller det er slet ikke muligt at hente signalet fra satellittransponderen. Beslaget og søjlen, hvorpå den skal fastgøres, skal fastgøres henholdsvis strengt vandret eller lodret.

Trin 2

Bestem de geografiske koordinater for din placering. For at gøre dette på webstedet www.maps.google.com i søgefeltet, indtast din by, koordinater (østlig længde, østlig længde og nordlig bredde, nordlig bredde). En rød markør vises på kortet, højreklik på det og vælg "Hvad er her?" Koordinaterne vises i linjen "Søg". For eksempel har Donetsk (Ukraine) geografiske koordinater: 48.028968 E, 37.802582 N

Trin 3

Brug webstedet www.dishpointer.com, hvor du også indtaster navnet på byen eller dens koordinater. I rullemenuen herunder skal du vælge den satellit, som antennen skal indstilles til. Derefter skal du på satellitkortet vælge din placering i byen og klikke på den. Den grønne stråle vil indikere antennerotationsretningen, og værdierne i grader vises nederst på kortet: højde (hældningsvinkel for parabolsspejlet), azimut (sand) (kompasleje), LNB Skæv (rotation af konverter). For eksempel: Donetsk (Ukraine) - indstilling til satellit ABS 1 75e, højde: 24, 3 grader, azimut (sand): 134, 4 grader, LNB skæv: -28,5 ° ("minus" betyder at dreje til højre mod uret i forhold til vinkelret på vektoren rettet mod jorden)

Trin 4

Tag et kompas, og drej parabolantenne i henhold til disse data. Anbring spejlet lodret. Slip befæstelseselementerne en smule, og start scanningen af sektoren ved at flytte antennen til venstre og højre. Når et signal vises, skal du nå dets maksimale værdi og rette det. Juster signalstyrken med konverteren, og rett den. Hvis der ikke findes noget signal, skal antennen sænkes eller hæves en grad efter hvert pass.

Anbefalede: