Sådan Oprettes En Bog På Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Bog På Din Telefon
Sådan Oprettes En Bog På Din Telefon

Video: Sådan Oprettes En Bog På Din Telefon

Video: Sådan Oprettes En Bog På Din Telefon
Video: ИГРА В КАЛЬМАРА в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! ШКОЛА СТАЛА ИГРОЙ кальмара! ЧЕЛЛЕНДЖ! Squid Game in real life! 2024, Kan
Anonim

For mange mennesker er lysten til bogstaveligt talt en uimodståelig kraft, men desværre har biblioteker ikke altid mulighed for at bære deres yndlingsværker med sig, og ikke alle har råd til elektroniske bøger. Men i dag er det muligt at bære et helt bibliotek med dig altid og overalt uden at yde ekstra midler og indsats. Vi opretter en bog ved hjælp af Shasoft eBook-programmet.

Sådan oprettes en bog på din telefon
Sådan oprettes en bog på din telefon

Nødvendig

Så for at oprette en bog på telefonen har vi brug for selve telefonen med Java-support, en computer med Microsoft Word installeret, det downloadede og installerede Shasoft eBook-program og et kabel til at forbinde telefonen til en computer eller en Bluetooth-adapter

Instruktioner

Trin 1

Først skal du forberede bogen som et tekstdokument i Word. Sørg for, at alle overskrifter er markeret tydeligt, at der ikke er ukendte tegn osv. Alle billeder skal uploades til dokumentet fra en computer og ikke kopieres fra en internetbrowser, ellers vil du se et hyperlink i stedet for billeder på telefonskærmen.

Trin 2

Efter forberedelsen af dokumentet skal du klikke på knappen Shasoft eBook i øverste venstre hjørne af værktøjslinjen. Denne knap vises efter installation af Shasoft eBook-programmet, hvis det ikke er der, er det højst sandsynligt deaktiveret i værktøjslinjens indstillinger. For at vende tilbage til knappen, skal du højreklikke på værktøjslinjen og markere afkrydsningsfeltet ud for Shasoft eBook.

Trin 3

Desuden udføres oprettelsen af en java-bog ved hjælp af guiden, der skulle ikke opstå problemer. Alt er intuitivt, på trods af at der er en hel række forskellige muligheder. For at oprette linkindhold skal du fremhæve hver overskrift med en bestemt stil.

Trin 4

Når alle operationer er afsluttet, vises en *.jar-fil i den mappe, du har angivet i programmet for at gemme bogen. Det er dette, du bliver nødt til at sende til din telefon ved hjælp af de dataoverførselsgrænseflader, der passer dig. Når filen er i telefonen, skal du installere den som et almindeligt java-spil og derefter begynde at læse. På programmets officielle hjemmeside kan du blive fortrolig med den fulde hjælp på programmet, hvis noget pludselig forbliver uforståeligt

Trin 5

Hvis din telefon eller smartphone understøtter pdf-, txt- eller doc-filer, kan bøger uploades til telefonen direkte i disse formater uden brug af specielle programmer.

Anbefalede: