Sådan Aktiveres Spillet På Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Spillet På Din Telefon
Sådan Aktiveres Spillet På Din Telefon

Video: Sådan Aktiveres Spillet På Din Telefon

Video: Sådan Aktiveres Spillet På Din Telefon
Video: Ледибаг против SCP! Мультяшная девочка ЙоЙо втюрилась в Супер Кота! в реальной жизни! 2024, Kan
Anonim

Der er flere måder at aktivere et købt spil på din telefon. Det er muligt at bruge GPRS-teknologier, SMS eller telefonbeskeder. Ikke desto mindre er hovedkomponenten i enhver form for aktivering nøglen, der er i kassen med spillet eller den licenserede disk.

Sådan aktiveres spillet på din telefon
Sådan aktiveres spillet på din telefon

Instruktioner

Trin 1

Brug den automatiske metode til at aktivere spillet på telefonen, når du forbinder enheden til en computer med internetadgang. For at gøre dette skal du blot indtaste den serielle nøgle i det tilsvarende felt, når du først starter applikationen. Bekræft udførelsen af den valgte handling ved at klikke på knappen "Næste" og vent på, at registreringsprocessen er afsluttet.

Trin 2

Gå til programwebstedet og indtast den gemte serielle nøgle i det tilsvarende felt i afsnittet "Spilaktivering" for at udføre aktiveringsproceduren i manuel tilstand. Indtast den nødvendige udstyrskode i linjen med samme navn, og brug specialknappen "Få en aktiveringsnøgle". Gem den modtagne nøgle et hvilket som helst praktisk sted, åbn spillet på din computer. Ring til menuen til spilbeskyttelse, og skriv det modtagne nummer i det relevante felt. Tryk på knappen "Aktivér på en anden måde" og indtast den modtagne nøgle igen i den ønskede linje i den åbnede dialogboks. Bekræft dit valg ved at klikke på knappen Næste, og vent på, at aktiveringsguiden er færdig.

Trin 3

Indtast serienummeret på spillet i det relevante felt, og klik på knappen "Aktiver på en anden måde" for at implementere en alternativ metode til aktivering af det valgte spil. Brug fanen "SMS" i den åbnede dialogboks, og gem den modtagne værdi. Send de gemte symboler til det angivne korte nummer, og gem den aktiveringskode, der kom i svaret. Indtast denne kode i en tom linje i aktiveringsformularen og bekræft dens korrekthed ved at klikke på knappen "Næste".

Trin 4

For at aktivere det ønskede spil over telefonen skal du indtaste serienummeret i det relevante felt og klikke på knappen "Aktivér på en anden måde". Brug fanen "Telefon" i dialogboksen, der åbnes, og ring det nummer, der er angivet i linjen "Aktivering". Navngiv det gemte spilserienummer til operatøren, og angiv hardwarekoden. Husk nummeret fra operatøren, og indtast det i det tomme felt i aktiveringsformularen. Bekræft dit valg ved at klikke på knappen Næste, og vent på, at processen er afsluttet.

Anbefalede: