Hvor Kan Jeg Downloade Twitter Til Min Telefon

Indholdsfortegnelse:

Hvor Kan Jeg Downloade Twitter Til Min Telefon
Hvor Kan Jeg Downloade Twitter Til Min Telefon

Video: Hvor Kan Jeg Downloade Twitter Til Min Telefon

Video: Hvor Kan Jeg Downloade Twitter Til Min Telefon
Video: СИРЕНОГОЛОВЫЙ против Картун Кэт Сборник лучших серий полная версия Siren Head & Cartoon cat 2024, April
Anonim

Twitter er en mikrobloggtjeneste, der er elsket af millioner af brugere over hele verden. Ved hjælp af Twitter kan du dele dine tanker med venner bogstaveligt talt på farten, for dette er der en speciel version af tjenesten til alle populære mobile platforme.

Twitter
Twitter

Til iPhone

Twitter til iPhone er inkluderet i sættet med standardapps. Hvis du vil finde et alternativ til det, skal du tænde telefonen, finde AppStore-ikonet og klikke på det. I programmet, der åbnes, skal du indtaste ordet "twitter" i søgefeltet.

Du får en liste over Twitter-klienter. For at træffe det rigtige valg, styres af vurderingen og brugeranmeldelser af applikationen. Når du har valgt valget, skal du klikke på applikationsikonet og klikke på installer. Indtast dit AppleID i pop op-vinduet.

Twitter er nu installeret på din telefon. For at begynde at bruge skal du finde sprangprogrammet på telefonens skrivebord og ved at klikke på det skal du starte applikationen. Indtast dit Twitter-brugernavn og din adgangskode, eller opret en ny konto.

Til Android

Twitter til Android-smartphones kan downloades fra PlayMarket. Find PlayMarket-appikonet på din telefon, og start appen. Brug søgningen på listen, vælg den mest passende Twitter-klient til dig og klik på "Installer". I et pop op-vindue viser PlayMarket dig de tilladelser, der kræves af applikationen. Accepter dem ved at klikke på knappen "OK". Efter installationen skal du trykke på knappen "Åbn" eller starte applikationen ved at klikke på ikonet.

Til Windows Phone

For at downloade Twitter skal du gå til MarketPlace-appen på din Windows Phone. Indtast ordet "twitter" i søgefeltet, og tryk på installationstasten. Om et par minutter installeres Twitter på din telefon. Du bliver nødt til at gennemgå autorisation, og derefter kan du begynde at bruge applikationen.

Til alle telefoner

Hvis din telefon ikke understøtter nogen af de populære operativsystemer, kan du altid bruge den mobile version af Twitter, som praktisk talt ikke er ringere i funktionalitet. For at gøre dette skal du bare åbne en browser på din telefon og gå til https://mobile.twitter.com/ eller

Vigtigt at huske

Uanset hvilken Twitter-applikation du har installeret, skal du helt sikkert have en internetforbindelse.

Anbefalede: