Sådan Finder Du Saldoen På MTS-kontoen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Saldoen På MTS-kontoen
Sådan Finder Du Saldoen På MTS-kontoen

Video: Sådan Finder Du Saldoen På MTS-kontoen

Video: Sådan Finder Du Saldoen På MTS-kontoen
Video: Sådan finder du dine koder på Mit TELMORE 2024, Kan
Anonim

Mobilopfyldninger er muligvis ikke tilgængelige. Før du f.eks. Går til skoven eller til landstedet, ville det være godt at kontrollere saldoen på din mobil for at finde ud af, om der er nok penge tilbage til opkald og SMS.

Sådan finder du saldoen på MTS-kontoen
Sådan finder du saldoen på MTS-kontoen

Instruktioner

Trin 1

For at finde ud af, hvor mange penge der er tilbage på din MTS-konto, skal du ringe til følgende symboler på din telefon: * 100 # eller # 100 #. Tryk på opkaldsknappen. Snart vises oplysninger om din kontosaldo på telefonskærmen. Desuden, hvis du begynder at skrive med en "stjerne", så kommer oplysningerne til dig på kyrillisk, og hvis fra et "gitter", så vises teksten i latinsk transkription. For eksempel: "Balance: 150r" eller "Balans: 150r".

Trin 2

MTS yder også klienter assistanceydelser for at se kontosaldoen. For at bruge Mobile Assistant, ring 11111, den svarende robot annoncerer din kontosaldo. Hvis det er ubelejligt, kan du sende en gratis SMS-besked med teksten 11 til nummer 111. Som svar modtager du en SMS med information om saldoen.

Trin 3

Du kan også bruge Internetassistenten. For at gøre dette skal du indtaste telefonnummeret uden mellemrum på MTC-webstedet (mts.ru) startende med en trecifret netværkskode og en adgangskode. Hvis du endnu ikke har brugt Internetassistenten eller har glemt adgangskoden til den, skal du indstille en adgangskode. For at gøre dette skal du ringe * 111 * 25 # og trykke på opkaldsknappen, du vil modtage en besked, der opfordrer dig til at indtaste en ny adgangskode, besvare den ved at indtaste adgangskoden fra 4 til 7 cifre. Du kan undvære SMS, ringe til nummer 1115 og følg instruktionerne på telefonsvareren. Du bliver bedt om at indtaste adgangskoden, udfylde indtastningen af numrene med en stjerne og derefter acceptere de indtastede data ved at trykke på 1. Når du har bekræftet adgangskoden, kan du straks bruge den. Når du indtaster Internetassistenten, vil du se straks din kontosaldo, og du kan også bruge mange andre funktioner …

Anbefalede: