Samsung Galaxy S4 Vs S5 Vs S6 Sammenligning

Indholdsfortegnelse:

Samsung Galaxy S4 Vs S5 Vs S6 Sammenligning
Samsung Galaxy S4 Vs S5 Vs S6 Sammenligning

Video: Samsung Galaxy S4 Vs S5 Vs S6 Sammenligning

Video: Samsung Galaxy S4 Vs S5 Vs S6 Sammenligning
Video: Android 6.0.1 Samsung Galaxy S6 vs S5 vs S4 vs S3 - Which is Faster (4K) 2024, Kan
Anonim

Det velkendte firma Samsung har frigivet tre modeller af moderne smartphones: Galaxy S4, S5 og S6. Og selvom de hører til samme linje, har disse mobile enheder en række alvorlige forskelle, både med hensyn til tekniske egenskaber og eksternt.

Samsung Galaxy S4, S5 og S6 smartphones - ligheder og forskelle
Samsung Galaxy S4, S5 og S6 smartphones - ligheder og forskelle

Sammenlign Samsung Galaxy S4 vs Galaxy S5 vs Galaxy S6 modeller

Galaxy S4-etui er lavet af moderne plast, 7,9 mm tyk. Skærmen på denne smartphone er udstyret med FullHD-scanning. Modeller vs Galaxy S5 vs Galaxy S6 har 2K-skærme. På grund af dette er billedets klarhed, lysstyrke og kontrast steget.

Galaxy S4-gadgeten har en Exynos 5410-chip - 4 Cortex-A15-kerner og 4 Cortex-A7-kerner. Og også en helt lavtydende GPU PowerVR.

Galaxy S5-smartphonens krop er lavet af moderne plast, 8, 1 mm tyk. Modellen er udstyret med en Exynos 5422-processor, de samme kerner ved højere frekvenser. Og også denne smartphone har modtaget ny grafik fra Mali.

Coveret til Galaxy S6-modellen er lavet af aluminium og glas med en tykkelse på 6, 8 mm. Smartphonen ser godt ud og har god ergonomi. Galaxy S6-enheden er en størrelsesorden højere end sine modstandere. Han brød bogstaveligt talt langt foran med hensyn til dets tekniske egenskaber. Den var udstyret med en helt ny Exynos 7420-processor, der består af 4 Cortex-A57 og 4 Cortex-A53-kerner og opdateret Mali T760-grafik. På grund af disse moderne indikatorer er dens ydeevne meget fordelagtig i sammenligning med de tekniske data fra tidligere modeller. Dette gør det attraktivt nok for et stort antal brugere.

RAM i Samsung Galaxy S6 og S5-enheder er 2 GB, og i Galaxy S6 er det allerede 3 GB.

Kameraerne i disse modeller er fantastiske

Kameraer har også gennemgået nogle ændringer. Mens Galaxy S4 har et 13 megapixel kamera, har Galaxy S5 et 16 megapixel kamera med en proprietær ISOCELL-sensor og f / 2.2 blænde. Fotos er af fremragende kvalitet.

Galaxy S6 har ikke kun et kamera, men et rumkamera! Den er udstyret med en Sony-sensor - Exmor IMX240, f / 1.9 blænde, optisk billedstabilisering og aktiv autofokus. På grund af sådanne egenskaber kan vi med sikkerhed bemærke, at dette kamera på ingen måde er ringere end nogle DSLR'er. Billederne er saftige med rene og livlige farver.

Det er vigtigt at bemærke, at sammenligning af alle tre modeller er en utaknemmelig opgave. Da Galaxy S4 og Galaxy S5 smartphones stadig kan placeres i samme tekniske rækkevidde, er Galaxy S6 bestemt ikke herfra. Denne smartphone har en helt anden rækkevidde og er en størrelsesorden højere end dens fremragende modstandere. Han er ikke kun teknisk klog på en mere moderne måde, men han ser også meget køligere ud end sine brødre. Selv om dette er muligt en subjektiv mening, da hvor mange mennesker, så mange meninger findes.

Anbefalede: