Sådan Adskilles Megafonmodem

Indholdsfortegnelse:

Sådan Adskilles Megafonmodem
Sådan Adskilles Megafonmodem

Video: Sådan Adskilles Megafonmodem

Video: Sådan Adskilles Megafonmodem
Video: Обзор Huawei E352 (МегаФон Е352) 2024, April
Anonim

Et modem er en datatransmissionsenhed, der konverterer digitale signaler til analoge signaler og omvendt. Med sin hjælp er en pc tilsluttet internettet. Megafon 3G-modemer er blevet meget populære i dag, men jo længere væk fra basestationen, jo svagere er signalet. Derfor er flere og flere brugere tvunget til at foretage en udgang under en ekstern antenne, som det først og fremmest er nødvendigt at adskille enheden for.

Sådan adskilles megafonmodem
Sådan adskilles megafonmodem

Er det nødvendigt

  • - en stjerne skruetrækker
  • - flad skruetrækker
  • - skalpel
  • - et plastkort fra et SIM-kort.

Instruktioner

Trin 1

Brug en stjerne skruetrækker til at skrue fast skruerne på dækslet på modemet, skjult under de små runde klistermærker, der symboliserer garantien.

Trin 2

For at åbne kuffertens plastik uden at bryde den, har du brug for en speciel enhed. Brug et SIM-kort af plast til at gøre det. Trim det let for at skærpe en af kanterne.

Trin 3

Indsæt den skarpe kant af kortet i åbningen mellem USB-porten på modemet og plastikdækslet, og løft dækslet på enheden let med dette håndtag.

Trin 4

Indsæt en tynd skarp skalpel i det resulterende hul, og tryk den på lågets indvendige låse, og skub den gradvist fra hinanden. Gør alt dette langsomt, omhyggeligt med selvsikker bevægelse for ikke at bryde låsene og efterlad ingen manipulationsmærker på ydersiden.

Trin 5

Når du frigør dækslet på den ene side med en skalpel, skal du langsomt åbne modemet og frigøre den anden side fra låsene. Hvis alt gøres korrekt, kan du adskille modemet på denne måde mange gange uden frygt for at bryde det.

Trin 6

For at fjerne mini PCI-E-kortet på antennemodulet fra stikket skal du skrue yderligere to skruer af med en stjerne-skruetrækker. Brug en flad skruetrækker til forsigtigt at frakoble de to mini-koaksialkabler. Dette giver dig et helt adskilt modem.

Anbefalede: