Sådan Oprettes Transpondere

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Transpondere
Sådan Oprettes Transpondere

Video: Sådan Oprettes Transpondere

Video: Sådan Oprettes Transpondere
Video: Инструкция по регистрации персонифицированного лицевого счета транспондера 2024, Kan
Anonim

For at få et satellit-tv-billede af høj kvalitet, skal du have en velindstillet parabol, godt kabel, modtager, tv og parametre til indstilling af transpondere. Afhængigt af tv-modtageren kan billedet på det enten være i digitalt format eller i HD.

Sådan oprettes transpondere
Sådan oprettes transpondere

Er det nødvendigt

satellit-tuner (modtager)

Instruktioner

Trin 1

Tilslut parabolantenne til satellitmodtageren. For at gøre dette skal du tage et koaksialkabel, fjerne det, skrue F-stikkene på enderne og slutte konverteren til tuneren gennem LBNin-indgangen. Vær forsigtig, i dette øjeblik skal modtageren afbrydes fra 220 V lysnettet, træk stikket ud af stikkontakten.

Trin 2

Tilslut din satellittuner til dit tv. For at gøre dette skal du forbinde en af modtagerens stik - scart, tulipaner, antenneudgang, HDMI med den tilgængelige på tv-modtageren. Efter tilslutning skal du vælge en hvilken som helst praktisk kanal, nu skifter du mellem programmer på den med tuner-fjernbetjeningen. Vælg i manuel tilstand - kanalsøgning, satellitmodtageren skal være tændt, og et nummer, ikke et ur, skal være tændt på displayet. Gem kanalen på dit tv.

Trin 3

Indstil satellittuneren til at modtage signalet fra transpondere fra den valgte satellit- eller satellitgruppe. Tryk på knappen "Menu", derefter "antennen" eller "indstillingen", vælg den tilsvarende satellit, hvis den ikke er der - indtast manuelt og indstil værdierne på DiSEqC-emnerne, positioner, LNB, 0 / 12V, toneblink. For eksempel er en lokal oscillatorfrekvens for en lineær universel LNB-konverter 9750/10600, for den cirkulære - 10750, for C-BAND-området - 5150. Disse tekniske egenskaber er trykt på etiketten på satellithovedet.

Trin 4

Vælg den ønskede satellit i menuen, indstil DiSEqC til den. Den mest almindelige forbindelsesmulighed for flere satellitter er en 4-port switch. Når du tilslutter satellitomformere til DiSEqC-kontakten, skal du markere til hvilke indgange hver af dem var forbundet. I menuen på satellitmodtageren skal du indstille DiSEqC-switchens porte i henhold til de tilsluttede satellithoveder. Eller tilpas hver satellit separat.

Trin 5

Tilføj den ønskede kanal på satellitmodtageren. For at gøre dette skal du konfigurere transpondere og scanne dem. Du kan definere de krævede parametre på webstederne www.lyngsat.com eller www.flysat.com. Indtast dem derefter i satellit-transponder-menuen, og tryk på "scan" -knappen. Gem de modtagne kanaler, udfør denne handling to gange om måneden, da satellitter kan skifte position. Hvis kanalen ikke findes, kan det være enten en antenne, der er dårligt indstillet til modtagelse, eller transponderparametrene er ændret. Angiv de opdaterede indstillinger for den ønskede satellit, og scan den igen.

Anbefalede: