Sådan Tilsluttes To Tv'er

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes To Tv'er
Sådan Tilsluttes To Tv'er

Video: Sådan Tilsluttes To Tv'er

Video: Sådan Tilsluttes To Tv'er
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, Kan
Anonim

Hvis du har tilsluttet kabel- eller satellit-tv, er det muligt at distribuere signalet til flere tv-modtagere på én gang ved hjælp af en splitter og et RF-koaksialkabel.

Sådan tilsluttes to tv'er
Sådan tilsluttes to tv'er

Instruktioner

Trin 1

Gå til en tv- og radiobutik, og køb et RF-koaksialkabel. Når du køber, skal du overveje, hvor fjernsynene skal placeres nøjagtigt, og hvad afstanden er mellem dem, så kablet kan lægges frit. Vær opmærksom på kablet, da dette vil bestemme, hvor godt tv'erne vil gengive signalet fra antennen.

Trin 2

Køb en splitter (splitter), en enhed, der har en antenneport og to eller tre til tv. Køb ikke en billig splitter fra ukendte producenter, ellers kan der være mulighed for kortslutning og som følge heraf svigt i hele systemet.

Trin 3

Forbered dig på at lægge kablet. Afbryd alle unødvendige elektriske apparater i øjeblikket, kontroller ledningens tilstand. Hvis du vil holde alt dit installationsarbejde diskret, skal du køre kablet langs væggene bag møblerne. Møblerne skal flyttes væk på forhånd, og når du har lagt kablet, skal du forsigtigt flytte det for ikke at beskadige det.

Trin 4

Vælg et sted at installere en parabol. Anbring en konventionel antenne så højt som muligt for at sikre god signalmodtagelse, tilslut to tunere til satellitten.

Trin 5

Tilslut antennen til splitteren via et RF-koaksialkabel gennem den dedikerede port. Tilslut tv'er i serie til andre porte.

Trin 6

Fastgør RF-koaksialkablet langs fodpanelerne for ikke at blive trampet på med elektrisk tape. Kontroller muligheden for beskadigelse af kablet.

Trin 7

Tænd for tv'et for at kontrollere signalmodtagelseskvaliteten. Hvis et af tv'erne ikke gengiver billedet korrekt eller slet ikke fungerer, skal du kontrollere kablet i hele dets længde og sørge for, at det er sikkert fastgjort og ikke er beskadiget.

Anbefalede: