Sådan Deaktiveres Dit Yndlingsnummer På Beeline-netværket

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Dit Yndlingsnummer På Beeline-netværket
Sådan Deaktiveres Dit Yndlingsnummer På Beeline-netværket

Video: Sådan Deaktiveres Dit Yndlingsnummer På Beeline-netværket

Video: Sådan Deaktiveres Dit Yndlingsnummer På Beeline-netværket
Video: Beeline Moto SUCKS! Don't buy it! 2024, Kan
Anonim

Tjenesten "Favoritnummer" leveres til abonnenter på mobiloperatøren "Beeline" og giver dig mulighed for at ringe til de hyppigst anvendte numre to gange billigere. Det har et abonnementsgebyr, og hvis nogen betingelser for at bruge denne mulighed ikke passer til klienten, kan han slå det fra.

Sådan deaktiveres dit yndlingsnummer på Beeline-netværket
Sådan deaktiveres dit yndlingsnummer på Beeline-netværket

Nødvendig

  • - telefon;
  • - adgang til Internettet
  • - pas
  • - Salon-repræsentation af Beeline-firmaet.

Instruktioner

Trin 1

For at deaktivere tjenesten "Favoritnummer" i "Beeline" -netværket skal du ringe til følgende USSD-anmodning * 110 * 080 # og trykke på opkaldsknappen. Følg derefter systemets instruktioner.

Trin 2

Deaktiver tjenesten "Favoritnummer" ved at gå til din personlige konto på operatørens officielle side. I hovedvinduet skal du vælge din region fra rullelisten og derefter klikke på fanen "Personlig konto" nederst på samme side.

Trin 3

Gå til sektionen "Personlig konto til mobilkommunikation", hvor du kan deaktivere denne tjeneste. Hvis du endnu ikke er registreret i denne tjeneste, skal du sende en anmodning fra din telefon * 110 * 9 # tryk på opkaldstasten. Du modtager en SMS-besked med en adgangskode for at indtaste din personlige konto i Beeline-netværket.

Trin 4

Når du har åbnet hovedsiden på din personlige konto, skal du vælge sektionen "Servicestyring", finde indstillingen "Favoritnummer" på listen og klikke på "Deaktiver".

Trin 5

Hvis du har yderligere spørgsmål i forbindelse med afbrydelse af tjenesten, kan du kontakte operatøren af Beeline-netværket via en særlig feedbackformular, der præsenteres direkte på hjemmesiden. For at gøre dette skal du klikke på linket "Stil et spørgsmål" og udfylde de relevante felter og derefter klikke på knappen "Send".

Trin 6

Besøg et af "Beeline" -tjenestekontorerne personligt, tag dit pas med dig og sluk for "Favoritnummer" -tjenesten. For at se adresserne på placeringen af disse repræsentationskontorer skal du bare gå til fanen "Kom til os", som findes på hovedsiden på siden.

Trin 7

Derudover kan du kontakte online-konsulenten for Beeline-virksomheden for at få svar på eventuelle yderligere spørgsmål ved at klikke på det tilsvarende link på udbyderens websted. Eller ring til operatøren af helpdesk på 0611. Gør dig klar til at give dine pasoplysninger eller andre personlige oplysninger, som du har givet, når du indgår en servicekontrakt med Beeline.

Anbefalede: